Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 06/06/2020

Scroll to top

Top

Trouwagenda dé WEDDING PLANNER voor alle bruiden

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Jouw persoonlijke weddingplanner!

Elke bruiloft is anders, elke bruiloft is uniek. Voordat het zover is mag je als aanstaand bruidspaar nog hard aan de slag met alle voorbereidingen. Daarbij komt deze Trouwagenda goed van pas. De Trouwagenda is erg handig om de planning voor je bruiloft te ordenen en alles bij elkaar te houden.
Het is een persoonlijk boek van de aanloop naar jullie huwelijksdag. Heel bijzonder om te bewaren en achteraf in te kijken als een soort bijlage van je trouwboek.

Must have!
In de Trouwagenda vind je onder andere: Een 24 maanden weddingplanner, tips van trouwspecialisten, checklists, to-do-lists, countdown aftelkalender, kostenindicatie en budgetplanner, contactenlijst, inspiratie foto’s, ruimte om foto’s te plakken en notities te maken en een DIY draaiboek.

Maak van jouw trouwdag een onvergetelijk feest, waar ook je vrienden nog lang over napraten. Geniet van alle voorbereidingen en als het zover is….. Vier de Liefde!
Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:


  • Dit bedrijf is werkzaam in de regio(s):

  • nederland, drenthe, flevoland, friesland, gelderland, groningen, limburg, noordbrabant, noordholland, overijssel, utrecht, zuidholland, zeeland, buitenland

Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.