Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 28/11/2020

Scroll to top

Top

TUI at Home Angélique Zwanenburg

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

TUI AT HOME ANGÉLIQUE ZWANENBURG UITGEROEPEN TOT BESTE ZELFSTANDIG REISADVISEUR VAN DE PROVINCIE UTRECHT 2020!

De perfecte reis na de perfecte dag

Na de grote, mooie maar hectische dag komt er dat moment waar jullie samen echt even kunnen bijkomen en nagenieten: de huwelijksreis. Nog weer een extra iets op de to-do lijst wat geregeld moet worden. Nadat de grote dag is geweest, hebben jullie geen zin om nog bezig te zijn met regelen en het zou zonde zijn om na een prachtige en perfecte bruiloft de huwelijksreis een beetje achter wegen te laten door tijdgebrek.

Daarom kunnen jullie gebruik maken van mij als jullie persoonlijke reisadviseur. Ik neem graag al het werk uit handen , zodat jullie je volledig op je trouwdag kunnen richten en daarna goed kunnen genieten van een romantische vakantie. Want dat is wel zo lekker, alles wordt geregeld en je hoeft je nergens druk om te maken. Nadat jullie getrouwd zijn en een mooie dag hebben beleefd kunnen jullie lekker bijkomen en op die roze wolk blijven. Alleen nog de koffers pakken en jullie zijn klaar voor vertrek.

Als persoonlijke reisadviseur kom ik bij je thuis, leer je persoonlijk kennen, luister naar je persoonlijke wensen en neem alles met je door om zo tot de perfecte huwelijksreis te komen waar jullie beiden van dromen. Dit scheelt nog meer stress. Het hele plaatje van een bruiloft mag dan wel wat kosten, maar deze stressvermindering geeft géén extra kosten en is erg makkelijk, dus laat je verrassen, en geef het plannen van jullie huwelijksreis uit handen.

Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:


Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

WeddingFair