Welkom bij
de Bride to be Weddingplanner

“Wij helpen je echt verder met je bruiloft.”

Online Bride to be weddingplanner

In meer dan 244 blogs kun je alles vinden over wat jij nodig hebt tijdens de voorbereiding van de bruiloft. Van inspirerende teksten, verschillende specialisten en een countdown tot aan een moodboard. Alles is te vinden in dit perfecte item!"

Het is best lastig om in te schatten wat en wie je nodig hebt voor je bruiloft. In ons vernieuwde magazine vind je allerlei trouwspecialisten in verschillende categorieën. Van juweliers, bruidsmode, trouwpakken, trouwvervoer en bruidstaarten. Een kleine selectie van specialisten die jullie kunnen helpen.

Naast tips van verschillende trouwspecialisten vind je onder andere ook inspiratie over trends rondom het trouwen, ervaringen van bruiden en zes prachtige huwelijksreizen.
Samen met dit magazine ben jij helemaal klaar om je bruiloft tot in de puntjes uit te stippelen.

De Bride to be weddingplanner is opgedeeld in 9 hoofdstukken. Allerlei algemene onderwerpen die bij het plannen van een bruiloft komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan shoppen, planning, budget en de dag zelf. Elk onderwerp heeft een bepaald kenmerkend icoon. Ook kun je tips van trouwspecialisten vinden die je herkent aan een ‘’BC’’ bolletje. Bewandel hieronder jouw pad!

Maak van jouw trouwdag een onvergetelijk feest, waar ook je vrienden nog lang over napraten.

Geniet van alle voorbereidingen en als het zover is….. Vier de Liefde!