Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/05/2021

Scroll to top

Top

Brooklyn Wedding

Styled en chic: Brooklyn wedding

Een vintage stijl met een moderne touch, zo kun je de Brooklyn wedding omschrijven. Knallende kleuraccenten, zoals het rood in het boeket, zijn vanzelfsprekend in deze setting. De rode en roze kleur komt terug in het serviesgoed en het meubilair. Kijk ook eens naar de fijn afgewerkte theekopjes, door het gouden randje extra chic. De bekleding van de stoelen en de gekrulde eikenhouten tafelpoten laten de vintage stijl goed zien. En, dit moet gezegd worden: wat een prachtige bruid! Het mooi uitgewerkte kapsel heeft vast wat tijd gekost maar het resultaat mag er zeker zijn. We love it!

Een uitzonderlijk unieke plaats in Brooklyn is de setting van deze fotoshoot. Een schattig restaurant volledig in de vintage stijl. De menukaart bijvoorbeeld: dit is toch schitterend! De locatie sluit naadloos aan bij de vintage styling details en de catchy kleuren die gebruikt worden in het boeket en de bloemstukken op tafel. Ook de uitnodiging is gesierd met dé kleur van het jaar: Radiant Orchid.

Menukaart rest Brooklyn wedding

Let op de prachtige bruidsschoentjes van de bruid op de laatste foto: dezelfde knallende kleur komt hier ook weer terug. De met bloemen beklede fiets kan zo door als trouwvervoer. Wat een schitterende fotoshoot! De brooklyn wedding: geweldig!

In deze styled weddingshoot zijn er meerdere bruidsjurken gebruikt, om je een zo volledig mogelijk beeld te geven van de Brooklyn wedding. Iedere bruid wilt een jurk die bij haar past, en misschien staan brede schouderbandjes jou beter dan spaghettibandjes! Bij een Brooklyn wedding kan het allemaal. De bruidsjurk op de eerste 3 foto’s is ontworpen door de ontwerper en het gelijknamige merk Berta,een trouwjurkenmerk uit Israël dat ook in Nederland verkocht wordt. Andere schitterende designs kun je vinden op Berta’s site

1. BRUILOFT INSPIRATIE. brooklyn chic. beauty2. BRUILOFT INSPIRATIE. brooklyn chic. boeket3. BRUILOFT INSPIRATIE. brooklyn chic. brooklyn koppel4. BRUILOFT INSPIRATIE. brooklyn chic. tafelbekleding5. BRUILOFT INSPIRATIE. brooklyn chic. theekopje6. BRUILOFT INSPIRATIE. brooklyn chic. bruidsjurk7. BRUILOFT INSPIRATIE. brooklyn chic. cupcakes8. BRUILOFT INSPIRATIE. brooklyn chic. meubilair9. BRUILOFT INSPIRATIE. brooklyn chic. uitnodigingA1. BRUILOFT INSPIRATIE. brooklyn chic. bruidegomA2. BRUILOFT INSPIRATIE. brooklyn chic. fiets trouwvervoer***CREDITS*** Deze styled weddingshoot is gefotografeerd door Petronella Photography www.burnettsboards.com

***CREDITS***
Deze styled weddingshoot is gefotografeerd door Petronella Photography
www.burnettsboards.com

WeddingFair