Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/04/2021

Scroll to top

Top

Bruidsboeket en Bloemwerk kiezen

Bruidsboeket en Bloemwerk kiezen

Bruidsboeket en bloemwerk kiezen – het is maatwerk!

Waar moet je op letten als je onderweg bent om een bruidsboeket te kiezen. Er zijn allerlei modellen, vormen, bloemen van het seizoen, geuren, kleuren en afmetingen. Foto’s, van echte bruiden of styled fotoshoots, zijn dan hét middel bij uitstek om een impressie van de looks te krijgen. Tenslotte is het ook belangrijk dat het bruidsboeket en het bloemwerk passen bij jou én bij jouw trouwjurk!

Op jullie trouwdag is alles tot in de puntjes geregeld. Er is een draaiboek gemaakt, jullie ceremoniemeester zorgt dat alles smetteloos verloopt, de fotograaf weet wat je belangrijk vind wat op de foto moet, de locatie verzorgt het perfecte diner, en de DJ heeft jullie playlist. Dan wordt het ook tijd voor een goede instructie van de bloemstyliste. Het bruidsboeket en bloemwerk zijn namelijk de sfeermakers op jullie feest.

Bloemwerk | Hergebruik van bruidsbloemen

Op de trouwdag zijn er diverse locaties waar bruidsbloemen worden geplaatst. Denk aan een trouwboog bij het huis van de bruid. Bij de bruidegom vinden we het belangrijkste bloemstuk van de dag: het bruidsboeket. Naast corsages en de bloemen voor de trouwauto. Trouwlocatie(s) kun je schitterend aankleden met bloemstukken op sokkels, in het middenpad kunnen aan de banken toefjes bloemen in een vaasje met lint worden gehangen. Als je nog een 2e ceremonie viert kun je styliste vragen al het bloemwerk mee te nemen om opnieuw te gebruiken.

Bruidsboeket en bloemwerk kiezen | De styliste aan het woord

Dit zegt Hilde Kortekaas van ’t Bloemeke er over: “Vaak blijf ik wachten tot de dienst is afgelopen. Dan ruim ik vliegensvlug al het bloemwerk op en rij gauw naar de trouw- of feestlocatie. Daar kunnen namelijk deze bloemen opnieuw gebruikt worden. De grote bloemstukken op sokkels en de vaasjes worden, in overleg met jullie, geplaatst waar jullie dat willen. Dit scheelt enorm veel aan het bloemwerk!

Dat is dus het voordeel van een bloemstyliste zonder winkel; ik ben op jullie trouwdag flexibel in te zetten. Je hebt in principe alleen met mij te maken. Ik verzorg en ontzorg; ik zorg dat het bloemwerk er tot in perfectie top bij staat zodat jullie én de ceremoniemeester er geen omkijken naar hebben.”

Bij mij kun je met een gerust hart jouw bruidsboeket kiezen! Klik voor mijn fotoalbum

Laat een review achter

WeddingFair