Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 26/10/2020

Scroll to top

Top

Bruidsgeschenk: Rijks, Masters of the Golden Age

Bruidsgeschenk:
Rijks, Masters of the Golden Age

Elk bruidspaar verdient een meesterwerk!
Een baanbrekende kunstuitgave die verfijnde materialen combineert met de meest innovatieve technieken en de inzichten van toonaangevende denkers en kunstenaars uit de hele wereld. Dit zeer bijzondere gelimiteerde boek is een ideaal bruidsgeschenk om met alle gasten aan het bruidspaar te geven.

Eregalerij van het Rijksmuseum

Het boek zet ons oog in oog met meer dan 60 iconische schilderijen zoals Rembrandts Nachtwacht en Vermeers Melkmeisje. Elk werk is van dichtbij te beleven tot in de meest verrassende details. Toonaangevende hedendaagse denkers uit de wereld van filosofie, kunst, film, food, trend, business en design leggen uit hoe hun blik op de wereld is beïnvloed door deze schilderijen – waarbij alle 30 experts zich concentreren op een individueel kunstwerk. Het boek, weelderig uitgevoerd in echt leer, met schitterende handgeschreven kalligrafie, is gedrukt met verfijnde technieken op hoogwaardig papier.

Het boek kent drie edities. De Unique Edition, de Limited Edition en deUnlimited Edition.De Limited Edition heeft het formaat van 70 x 50 x 9 cm en weegt 40 kilo. Een prachtige houten boekstandaard, ontworpen door Marcel Wanders, een speciale beschermhoes en een kleiner boekje Behind the Scenes.

Elk bruidspaar verdient een meesterwerk. Dit zeer bijzondere gelimiteerde boek is een ideaal bruidsgeschenk om met alle gasten aan het bruidspaar te geven.

Marcel Wanders

Een baanbrekende kunstuitgave die verfijnde materialen combineert met de meest innovatieve technieken en de inzichten van toonaangevende denkers en kunstenaars uit de hele wereld.

Dit boek is ontworpen en geproduceerd door Marcel Wanders en een eerbetoon aan de zeventiende-eeuwse Nederlandse meesterwerken uit de prestigieuze Eregalerij van het Rijksmuseum. “Dit boek laat zien hoe de grote meesterwerken onze kijk op de wereld beïnvloeden,” zegt Marcel Wanders.

Meer informatie over het boek vind je op deze pagina: www.rijksmasterofthegoldenage.com

Filmpje hoe het boek tot stand is gekomen:

Reguliere winkelwaarde 6.950,- euro (incl 6% btw).
Meer informatie over het boek? www.rijksmasterofthegoldenage.com

Laat een review achter

WeddingFair