Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 30/05/2020

Scroll to top

Top

Custom Jewelry Eerden #Loveandwin Trouwringen

Custom Jewelry Eerden #Loveandwin Trouwringen

Custom Jewelry Eerden maakt Trouwringen zoals jij dat wilt
en jij kunt een set winnen!

MAAK KANS OP TROUWRINGEN TOT EEN WAARDE VAN 750,-

Win persoonlijke trouwringen ter waarde van maximaal € 750,- De prijs is niet inwisselbaar voor geld. Als je Trouwringen kiest van een lager bedrag wordt het verschil niet in geld uitgekeerd. Als je duurdere Trouwringen kiest moet je het prijsverschil zelf bijbetalen. Als je de trouwbeurs bezoekt krijg je nadere informatie wat je moet doen om deze prijs te kunnen winnen.

Meer hoofdprijzen vind je op deze pagina: #loveandwin #weddingfair #trouwbeurzen
De algemene voorwaarden lees je hier: #loveandwin #spelregels

 

Samen Trouwringen Maken. Hoe begin je?

Hoe kom je nou tot een idee voor trouwringen ringen die wel helemaal aansluiten bij jullie wensen. Dat is eenvoudiger dan je denkt.  Je hebt al behoorlijk rond gekeken en steeds net gevonden wat je zoekt. Ondanks dat je niet kunt aanwijzen wat het wel moet zijn, weet je heel goed wat het niet is. Deze informatie is heel waardevol voor de designer. Hij is gespecialiseerd in het vertalen van allerlei informatie die hij bij jullie kan los peuteren om er  achter te komen wat het is dat jullie graag willen hebben, maar tot nu toe niet konden vinden.

Je hoeft dus niet zelf uit te vogelen hoe jou ring er uit moet komen te zien. Wel kun je een pintrest pagina vol gooien met afbeeldingen wat je mooi vind. Dit kunnen foto’s zijn van ringen, maar het kan ook een Moodboard worden waar je een uitstraling of een sfeer wil benadrukken.

Voorbeelden van Trouwringen zijn beschikbaar

Uiteraard heeft Custom Jewelry Eerden veel voorbeelden van ringen staan. Deze ringen zijn er voor de designer  om te toetsen of de ideeën die hij krijgt tijdens het gesprek ook kloppen met wat jullie proberen uit te leggen. Om uitgesproken persoonlijke stukken te kunnen showen doe ik per jaar een aantal keren mee aan een foto shoot. Ik krijg dan van een stylist een moodboard en maak daar ringen bij. Zo kun je ook in de praktijk zien hoe je van een idee tot en paar ringen komt.

Laat een review achter