Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/04/2021

Scroll to top

Top

Custom-made trouwringen jouw perfecte keus?

Custom-made trouwringen jouw perfecte keus?

Je hebt er vast en zeker wel eens van gehoord; custom-made. Als je op zoek bent naar trouwringen die volledig aansluiten bij je eigen smaak en wens, dan is kiezen voor custom-made design een goede optie.

Elk trouwringenset is uniek en dus echt custom-made. Het grootste voordeel van een custom made design is de vrijheid. Het is jouw kans om je grootste dromen waar te maken en om te toveren in een prachtige set trouwringen.

Er is geen display met kant-en-klare ringen waaruit jullie een keuze moet maken. Integendeel, het gesprek met de ontwerper is een ontdekkingsreis naar jullie ideeën, stijl en persoonlijkheid. Custom made trouwringen worden speciaal voor jou ontworpen en gemaakt. Jullie worden betrokken bij het hele design proces. Van welke kleuren, materiaalsoorten en edelstenen gaat jullie hart sneller kloppen? De ontwerper vertaalt jullie hartenwens in een passend en vooral persoonlijk advies.

Bij custom-made trouwringen is niets standaard en nemen de designers tijd voor jullie. Omringd door de mooiste exemplaren schetst de ontwerper de trouwringen van jullie dromen. Al je persoonlijke ideeën en wensen kun je hierin kwijt.

elke custom-made trouwring wordt  perfect gemodelleerd naar jouw wensen. Jullie ontwerp wordt met veel zorg, vakmanschap en vaardigheid tot stand gebracht. Bovendien hoeven deze unieke trouwringen beslist niet duurder te zijn dan normale trouwringen.

𝗗𝗶𝘁 𝗮𝗿𝘁𝗶𝗸𝗲𝗹 𝗶𝘀 𝗴𝗲𝘀𝗰𝗵𝗿𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗱𝗼𝗼𝗿 𝗘𝗗 𝗡𝗼𝗯𝗲𝗹

vind Ed Nobel op Facebook:

facebook roze[4514]

vind Ed Nobel op Instagram:

instagragm roze 2[4515]

Lees meer over Shopping:

web icoontje magazine shopping

1-3 maanden voor de bruiloft:

1-3

Laat een review achter

WeddingFair