Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 12/07/2020

Scroll to top

Top

Enchanted Weddings #loveandwin

Enchanted Weddings #loveandwin

Enchated Weddings
We make your fairytale come true…

Doe mee aan de #loveandwin actie op de #trouwbeurzen van #weddingfair en maak kans op:

een ceremoniemeester op jouw huwelijksdag door Enchanted Weddings.

Bekijk hier de pagina van Enchanted Weddings

Over Enchanted Weddings:

Enchanted Weddings

Ieder klein meisje heeft er wel eens over nagedacht
hoe het zou zijn als zij gaat trouwen;
haar prins, de bruidsjurk, de bruidstaart, het feest,
kortom als klein meisje creëer je al een eigen sprookje.
Zo heeft iedereen een eigen sprookje
als het gaat om één van de mooiste dagen van het leven:
The Wedding!

Win een ceremoniemeester op jouw huwelijksdag door Enchanted Weddings.Een professional die jou helpt op jouw grote dag ter waarde van € 700,- De prijs is niet inwisselbaar voor geld. Als je de trouwbeurs bezoekt krijg je nadere informatie wat je moet doen om deze prijs te kunnen winnen. 

Meer hoofdprijzen vind je op deze pagina: #loveandwin #weddingfair #trouwbeurzen
De algemene voorwaarden lees je hier: #loveandwin #spelregels

Ieder klein meisje heeft er weleens over nagedacht hoe het zou zijn als zij gaat trouwen; haar prins, de bruidsjurk, de bruidstaart, het feest, kortom als klein meisje creëer je al een eigen sprookje. Zo heeft iedereen een eigen sprookje als het gaat om één van de mooiste dagen in het leven: The Wedding!

Enchanted Weddings helpt het bruidspaar bij het verwezenlijken van hun sprookje. Het bruidspaar staat bij ons in het middelpunt en er is niets belangrijker dan hun geluk en wensen. Bij een bruiloft kun je te maken krijgen met verschillende belangen, bijvoorbeeld van het bruidspaar en hun familie. Het is aan ons de taak om deze belangen te bundelen en ervoor te zorgen er één compleet plaatje van te maken. Het organiseren, plannen, stijlen en regisseren van bruiloften is onze passie. Voor ons is het erg belangrijk om te zien dat leveranciers dezelfde passie delen, zo kun je rekenen op een goed resultaat van hun diensten. Daarom gaan wij alleen met de beste partijen in zee.

Wij staan geheel tot de beschikking van het bruidspaar en laten daarmee zien dat wij service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. Wij zijn van begin tot eind betrokken en zelfs na de bruiloft bewaken wij de voortgang van de afrondende zaken, te denken aan; levering van foto’s (fotoalbum), video’s, evaluatiegesprekken met leveranciers etc.

Enchanted Weddings denkt out of the box, heeft oog voor detail en is organisatorisch sterk. Hiermee worden de mooiste sprookjes tot werkelijkheid gebracht. Wat is er immers mooier dan deel uit te maken van één van de mooiste dagen in iemands leven? Voor ons: niets.

Enchanted Weddings
We make your fairytale come true..

Laat een review achter