Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/05/2021

Scroll to top

Top

Exposanten aan Trouwbeurzen van WeddingFair

Hartelijk welkom op dé pagina voor exposanten van trouwbeurzen!

Mission Statement 2020

Een live evenement bestaat geen 135 edities zonder innovatie.
Het houdt stand door zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden, altijd met het doel,
te inspireren, informeren en enthousiasmeren van de bezoekers.

Dat is het verhaal van WeddingFair

Met aanpassingsvermogen en uitbreiding hét platform voor herkenbare bruiloften,
wij wisselen de liefste wensen in voor de maakbare droom.

Zoals we doen vanaf 2004

***

A live event doesn’t last 135 editions without innovation.
It endures by continuously reinventing itself, always targeting to
inspire, inform and delight its visitors.

That is the story of WeddingFair.

Both an adjustable and expanding platform of ownable weddings,
we turn the strongly desired into a makeable dream.

As we have since 2004

Wist jij dat 75% van alle bruidsparen een trouwbeurs bezoekt en dat WeddingFair met 12 jaarlijkse terugkerende beurzen de grootste van Nl is? Wil jij de droomwens van bruidsparen in vervulling laten gaan? Voor exposanten op Trouwbeurzen is WeddingFair the place to be!

 

Vraag hier direct informatie aan:

De 3 belangrijkste redenen om een WeddingFair te bezoeken is voor bedrijven de belangrijkste motivatie om deel te nemen aan de Trouwbeurzen:

 • INSPIRATIE
  Het ligt voor de hand, dat bruidsparen vooral op zoek gaan naar ideeën om van hun trouwdag de mooiste trouwdag te maken, waar alle vrienden nog lang over napraten. Ze kunnen “in het echt” de vele verschillende stijlen van de trouwspecialisten zien, wat ook handig kan zijn om een eigen visie op te bouwen.
  Op de beurs kunnen ze de bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten, in vervoering raken van een trouwjurk en zich laten verblinden door schitterende sieraden. Net alsof het pinboard tot leven komt. De bruidegom verdiept zich in het trouwpak, de playlist van de DJ en keurt de trouwauto. Dit is allemaal niet mogelijk via een blog of een tijdschrift.
 • VERTROUWEN
  Om de gunst van bruidsparen te krijgen heb je meer nodig dan een betrouwbare oogopslag. Je hebt een goed verhaal nodig. Een verhaal dat klopt want bruidsparen kijken verder dan hun neus lang is en maken zelf uit of ze de leverancier betrouwbaar vinden om mee in zee te gaan. Misschien komen ze naar WeddingFair om persoonlijk kennis te maken met het bedrijf dat ze op internet al vonden. En zijn ze op zoek naar het juiste gevoel, de warmste handdruk en het hartelijkste welkom voor hun koopbeslissing.
 • BUITENKANSJES
  Bruiloften kunnen kostbaar zijn; dat is een feit. Dus de kans om ettelijke €€ te kunnen besparen is voor alle bruidsparen aantrekkelijk. Denk aan een incentive voor boeking in de periode of de weekdag dat het in jouw bedrijf komkommertijd is. Maar ook een wedstrijd of een giveaway kan jou het nodige voordeel geven. WeddingFair is gratis toegankelijk voor bruidsparen en biedt alle bezoekers ook een moodboard-workshop aan. Een handig cadeau voor nu en de eerste herinnering voor later. Alle bruiden krijgen de Trouwagenda cadeau.
WeddingFair