Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/05/2021

Scroll to top

Top

Feestlocatie: een feestje om uit te zoeken

Feestlocatie: een feestje om uit te zoeken

Jouw bruiloft wordt een feestje! Maar waar ga je dat feestje houden? Wij hebben een aantal leuke feestlocaties voor jou op een rijtje gezet.

Wil je de hele trouwdag op één locatie doorbrengen, van de huwelijksvoltrekking tot het avondfeest? Of kies je dan toch liever voor twee, drie of vier locaties die totaal verschillend zijn? De feestlocatie moet in ieder geval opvallend en gezellig zijn. De meeste gasten nodig je uit voor het avondfeest, en daar hoort dus een geschikte locatie bij. Zet de muziek maar alvast aan!

 

feestlocatie. happy bride

 

Waan je in de wereld van jonkvrouwen en ridders, slotgrachten en torenkamers. Een kasteel is een sfeervolle, betoverende en sprookjesachtige locatie waar je je samen met de gasten prima kunt vertoeven. Ook een prima plek om de fotoreportage te houden, denk maar aan de schitterende kasteeltuinen! Alternatieven voor het kasteel zijn bijvoorbeeld land- of herenhuizen. Deze zijn meestal ook voorzien van een ruim aantal vierkante meters aan tuin en zijn prachtig in hun architectuur.

 

Feestlocatie. Kasteel 2
Wil je liever modernere architectuur? Tegenwoordig kun je je trouwfeest ook een industriële tintje geven. Denk maar aan loodsen en oude fabrieken, die nu omgetoverd zijn tot eigentijdse eventlocaties. Stoer en robuust zijn de codewoorden voor deze plaatsen, en door de grote ruimtes kun je iedereen uitnodigen die je wilt.

Feestlocatie. industrieel feestje BEWERKT
Misschien vinden jullie het wel heel leuk om het feest te houden op een boerderij of op een hoeve. Een landelijke, romantische sfeer waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt. Denk aan houten veranda’s, verlichte boomgaarden en een grote hooischuur. Een feest net als op een echte country wedding!

 

Feestlocatie. Boerderij 3

En wat dacht je van een strandpaviljoen? Een heerlijke zwoele zomeravond met muziek, drankjes en lekker eten. Als achtergrond de zon die zachtjes de zee in zakt… deze locatie is vooral in de zomerperiode erg geliefd! Er zijn steeds meer strandtenten die hun club openstellen voor feesten en partijen. Ga van te voren eens kijken welke strandtent jullie leuk lijkt!

 

Feestlocatie. strand 3

Voor de feestbeesten onder ons staat het natuurlijk allang vast: het feest wordt gehouden in een echte club. Jij laat wel even zien hoe jouw zaterdagavonden besteed werden! Spotlights, kleurrijke lampen en harde muziek tot in de late uurtjes. En de dj krijgt iedereen de dansvloer op 😉 Zo swingen jullie je huwelijk in!

Feestlocatie. club 2 BEWERKT

 

Bekijk de volgende pagina
voor praktische tips bij het kiezen van een trouw– of feestlocatie!

 

Laat een review achter

WeddingFair