Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 25/05/2019

Scroll to top

Top

Feestlocatie voor bruiloft

Bent u op zoek naar een eigentijdse trouwlocatie in West-Brabant? Studio 76! Met een interieur dat doet denken aan metropolen als New York en Tokyo, biedt Studio76 een modern decor voor uw trouwdag. Gezellig borrelen in het Grand Café, sjiek dineren in de Panoramazaal of volop feesten in de Grote Zaal…  Ziet u het voor zich: uw bruiloft bij Studio76? Graag helpen we u om uw idee tot leven te brengen. Met onze ervaring zorgen we dat u niets over het hoofd ziet. En als u dat wilt, vullen we het draaiboek voor u in. Muziek, catering, aankleding… Alles voor een geslaagd feest! Wij bieden all-inclusive arrangementen aan om uw trouwdag zo perfect mogelijk te laten verlopen:

Bedrijfsnaam                   Studio 76
Website                            s76.nl

trouwlocatie feestzaal brabant

Zowel een intieme bruiloft als een grote bruiloft met een spetterend feest kunt u met een gerust hart aan ons professionele team overlaten, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen én budget. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring om van uw bruiloft een onvergetelijk succes te maken!

Bedrijfsnaam                  St(r)andplaats Nederzandt
Website                            www.nederzandt.com

Het karakteristieke kasteel leent zich uitstekend voor het complete huwelijksfeest, vanaf de huwelijksvoltrekking in de Habsburgerzaal of buitenhuwelijk in de tuin, felicitatie met bruidstaart, receptie tot het diner en het feest. Aansluitend kan het bruidspaar overnachten in een luxueuze suite in een kasteeltoren. Het kasteel en de prachtige omgeving…

Bedrijfsnaam                   Kasteel Huis Bergh
Website                            www.huisbergh.nl

KASTEEL HUIS BERGH