Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 19/01/2021

Scroll to top

Top

Foto Ballonnen op de trouwdag

Foto Ballonnen op de trouwdag

Foto Ballonnen op de trouwdag

Foto ballonnen op de trouwdag geven een super persoonlijke touch aan je bruiloft en ballonnen maken het extra feestelijk. Hoe leuk is het om deze twee te combineren? Dit kan met heliumballonnen waaraan foto’s zijn bevestigd van jullie samen (door de jaren heen).

Wat heb je nodig?

Stap 1
De ballonnen kun je een of twee dagen van te voren vullen. Hiervoor moet je een heliumtank gebruiken. Omdat helium lichter is dan de lucht om ons heen blijven de ballonnen in de lucht! Maak met een perforator een gaatje aan de bovenkant van elke foto die je wilt gebruiken.

Stap 2
Maak de foto’s vast aan het lintje van de ballon door het lint door het gaatje te halen. Maak een knoopje en knip eventueel loos lint van het knoopje eraf. Je zou een soort ‘pad’ van ballonnen kunnen maken: naar mate de gasten verder lopen door de zwevende ballonnen, zien ze steeds meer oudere foto’s van jullie; een trip down memory lane!

Je laat de ballonnen zweven in de ruimte als het gewicht van de kaart perfect is afgestemd op de inhoud van de ballon. Als de kaart te licht is vliegt hij onherroepelijk weg uit een open ruimte. Binnen kunnen de ballonnen hooguit naar het plafond zweven.

Foto bron

Nog meer plezier met de volgende DIY:

Laat een review achter

WeddingFair