Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/05/2021

Scroll to top

Top

Foto’s van je trouwjurk die je zeker wilt hebben

Foto’s van je trouwjurk die je zeker wilt hebben

Als jij lijkt op de meeste bruiden die wij kennen, weten we dat het vinden van de perfecte trouwjurk een tijdrovende klus is (of was), geweldig om te doen maar ook wel stressy.

Omdat jij je trouwjurk maar één keer draagt, wil je wel het grootste plezier van de grote dag herbeleven door allerlei foto’s van je trouwjurk te maken.

Nu je er toch mee bezig bent om een lijst op te stellen voor de fotograaf, welke foto’s van je trouwjurk je zeker wilt hebben, denk er dan ook over na welke momenten op de bruiloft geschikt zijn voor deze foto’s. Soms moet je ook een gebeurtenis of een handeling verzinnen zodat jouw ideale foto’s vanuit de beste fotohoek worden gemaakt. Om je te helpen, hebben wij beeldige foto’s van je trouwjurk verzameld, inclusief detailopnames en belichting waar je misschien nog niet bij stil hebt gestaan.

1. Alle ruches van je jurk morgen worden gezien!

https://www.praisewedding.com/wp-content/uploads/2015/07/10-Lazaro.jpg

Voor deze foto heb je wat inventiviteit nodig. Wij houden van de hartstochtelijke bruid die, ogenschijnlijk rustend op de bank, heel handig alle ruches van de rok onder onze aandacht brengt.

2. Als je bruidsmeisjes niet kunnen stoppen met friemelen aan je jurk

Foto Milton Gan

Foto Milton Gan

bridesmaids in white dresses with bride
Foto: The Dessy Group

Vraag je fotograaf zoveel mogelijk foto’s van het aankleden te maken. Zeker als dat betekent dat alle plooien en vouwen enig liefdevol handwerk vraagt van je bruidsvriendinnen.

3. Nu mag je dichtritsen Mam

foto van je trouwjurk

foto Kelsey Combe

De emoties spatten van de foto als je een van de Moeders of een naast familielid vraagt jou te helpen bij het aantrekken van je trouwjurk.

4. Die prachtige benen mogen gezien worden

https://www.gloryava.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/o/po16033po1357-1.jpg

Ben je dronken van blijdschap laat de foto’s van je trouwjurk dan hun eigen verhaal vertellen. Een alles zeggende opname vanaf je middel omlaag, dwingt de kijker de schoonheid van de jurk in zich op te nemen. (in plaats van jouw, van opwinding gloeiende gezicht..)

5. Op het kledinghangertje

https://www.bridalguide.com/sites/default/files/slideshow-images/slide_1462890845-10_1140_5306.jpg
Photo Credit: Camille Catherine Photography

Deze foto’s van je trouwjurk zijn inmiddels heel populair geworden, en daar is een goede reden voor. Het gestileerde plaatje verbeeldt het moment van stilte voor de storm, zonder enige afleiding.

6. De allermooiste mouwen. Laat het feest maar beginnen!

dramatic wedding dress with voluminous sleeves

Aan het achterpand is ook grote aandacht besteed. Je kunt kiezen voor een momentopname van jouw achterkant. Maar zeg nou zelf, de liefdevolle omarming van die hand in je middel én de big smile…

7. De lange rij met knoopjes

https://www.washingtonian.com/wp-content/uploads/2015/07/11-7-8-15-amazing-wedding-dress-backs-.jpg

Een lange rij van klassieke knoopjes is een heerlijk detail van de jurk, dat we graag zien. Breng ook dat in beeld door je sluier naar de andere kant te zwiepen zodat de shot niet wordt verstoord.

8. Die comfortable basketball sneakers

https://i.pinimg.com/originals/af/05/7c/af057c5b35b12083ebe0d4e0dc2c7688.jpg

Het patroon van de kanten randen van de sluier zijn de reden waarom je hem hebt aangeschaft. Dat verdient zeker een plaats in het foto-album van de bruiloft.

9. De lieve schat mag het mooie bruidje -eindelijk- onthullen. Details van je sluier

foto van de sluier

foto Jen Huang

Het zorgt voor een magisch moment, de eerste ongesluierde aanblik van elkaar. Een momentum wat je nooit vergeet.

10. Samen op pad

foto bruiloft

foto Lavender & Twine

Het geeft zowat een nostalgisch gevoel, de symbolisch weergave dat je samen een nieuwe weg inslaat. Ook een perfect moment om het achterpand fraai in beeld te krijgen

11. YES! Je wordt opgehaald, laat de dag maar beginnen

foto Michelle Lange

foto Michelle Lange

Deze foto is net ze mooi als bijdehand; doordat je liefde jou optilt van de grond komt jouw jurk en de sluier prominent in beeld

12. Je sleep uitgestald

https://nitrocdn.com/qGazNbEnILKhVbEpkTYfSQjeJBEHVZKF/assets/static/source/rev-523c3b9/wp-content/uploads/2017/12/Genevieve-Modern-Wedding-Gown-2.jpg

Een dubbele sleep met haarfijne kanten patronen komt uitgewaaierd het mooist tot haar recht. In een natuurlijke omgeving is zo’n styling het effectiefst.

13. De magnifieke sleep

koninklijke sleep

foto Thomas Steibl

Als een glansrijke sleep echt op jouw wensenlijst stond zorg er dan wel voor dat je foto’s krijgt vanuit alle hoeken. Deze shoot van achteren laat de sleep spreken.

14. Even relaxen met de rok opgetild voor een verleidelijk plaatje

zitten met je truwjurk

foto Birds of a feather

Het geeft zoveel plezier om het volume van je jurk te laten zien alsof je op een wolk zit.

15. Een hemelse view

samen op de trap met de trouwjurk

foto Yvette Roman

Dus je hebt je fotograaf opdracht gegeven foto’s te maken van voor, achter en opzij. Maar wat te denken van het perspectief van een vogel. Dat geeft weer een extra dimensie aan je trouwjurk

16. Een verstild moment voor jezelf

foto Yvette Roman

foto Yvette Roman

Een verstilde opname van de bruid stralen een vredige sereniteit uit waar we dol op zijn. Vind een passende spot en vraag om een bedachtzame afdruk

17. Een klassieker

tule sluier

foto Belle en Beau

Deze foto is daadwerkelijk van alle tijden. Voor het perfecte plaatje is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat de sluier onberispelijk is gedrapeerd en de fotograaf recht achter je staat.

18. Natuurlijk zonlicht is je vriend

tegenlicht trouwfoto

foto Susan Stripling

Voor deze artistieke foto wacht je op zonsondergang en vraag je de fotograaf een locatie aan te wijzen, waar het gouden tegenlicht je jurk, sluier en sleep verguld.

19. De zachte bewegingen als je loopt

foto Rylee Hitchner

foto Rylee Hitchner

Professionele modellen krijgen het voor elkaar beweging te brengen in een foto. Geef jouw trouwdag een energieke boost en laat je jurk zwaaien en zwieren terwijl je loopt.

20. Swingen op de dansvloer

foto Steve Steinhard

foto Steve Steinhard

Flitsers zullen zeker oplichten als jullie de openingsdans doen, nodig iemand uit om foto’s van de trouwjurk te maken, in plaats van het bruidspaar.

Klik voor nog meer gouden tips om te lezen voordat je een fotograaf kiest

Klik hier voor: Ideeën voor adembenemende trouwfoto’s van jouw haar en make-up op de grote dag!

Laat een review achter

WeddingFair