Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 26/02/2020

Scroll to top

Top

Handgemaakte trouwaccessoires

Handgemaakte trouwaccessoires

Handgemaakte trouwaccessoires maken een belevenis van je bruiloft

De mooiste bruiloft is een persoonlijke bruiloft die helemaal in jouw stijl verloopt. Veel bruiden gaan samen met familie of vriendinnen op zoek naar cadeautjes of decoratie voor de droombruiloft van het jaar. Handgemaakte trouwaccessoires zijn dan onmisbare eyecatchers. Je kunt ze laten maken in jouw stijl en kleur die je ook nog zelf kunt ontwerpen. De mogelijkheden zijn legio. Gebruik de thema kleuren van jullie bruiloft of bijvoorbeeld het lettertype van de trouwkaart.

Welk thema of kleur krijgt jullie bruiloft?

Hoe bepaal je het thema/themakleuren van je bruiloft? Maak een moodboard! Een moodboard waarin je de stijl van de bruiloft vastlegt in beelden  is niet alleen superhandig voor jezelf. Jouw leveranciers zijn er blij mee én het is ook nog eens materiaal voor een oergezellige avond. Even een avondje of twee flink scheuren uit de tijdschriften en printen vanaf Pinterest! Wat een uitvinding is Pinterest by the way<3.

Hebben jullie een kakafonie aan kleuren op jullie moodboard? Geen probleem, dan past dat toch bij jullie. Vergeet niet:  niks is fout en alles is geoorloofd op jullie trouwdag, want jullie moeten er gelukkig mee zijn. Het thema kan bijvoorbeeld de vintage bruiloft zijn of een vrolijke festival bruiloft. Als je buiten trouwt kunnen de gasten op weddingchairs, bankjes of –afgedekte- strobalen zitten. Leuke wegwijzers, een welkomstbord en een enveloppendoos die bij elkaar passen, in de styling van jouw bruiloft, geven jouw decoratie een touch van perfectie. De variatie is enorm. Blijf vooral dicht bij jullie wensen en volg je moodboard; dan weet je zeker dat alles bij elkaar past.

Handgemaakte trouwaccessoires en –decoratie

De decoratie, wat is daar nu niet leuk aan om daarmee bezig te gaan! Pak jullie moodboard er weer bij. Dan zullen jullie zien dat Belevenis op je Bruiloft voor alle thema’s en kleuren een mooie oplossing heeft. Enveloppendozen, ringendoosjes, gastenboek(bord), tekst/welkomstborden en wegwijzers zijn geheel in jullie eigen stijl te bestellen.

Dat is het voordeel van de handgemaakte trouwaccessoires, geen standaard spulletjes maar gepersonaliseerd zijn ze geheel naarjullie wensen aan te passen. De handgemaakte trouwaccessoires zijn van natuurlijke materialen en daarom ook erg duurzaam waardoor ze lang na de bruiloft ook nog te gebruiken zijn.

Hergebruik van jouw persoonlijke trouwaccessoires

Van de enveloppendoos maak je een heel bijzondere memorybox. Geef de liefste herinneringen van je huwelijkse leven een mooie plek om ze nooit meer te vergeten.
Het ringendoosje kan als houder voor romantisch waxinelichtjes worden gebruikt en van het gastenboekbord maak je een fotoframe.

Extra voordeel van handgemaakte trouwaccessoires

Staat er een product tussen dat niet (geheel) aan jullie wensen voldoet, of hebben jullie een eigen ontwerp dan kan het speciaal voor jullie worden gemaakt. De dames en heren van Belevenis op je bruiloft werken graag mee aan jouw perfecte trouwdag. Vraag dan ook gerust een persoonlijke offerte aan.

TIP! Google je helemaal wild, maar stop niet met zoeken bij de eerste pagina, er zijn in de trouwbranche veel kleine bedrijven die unieke dingen maken voor jouw perfecte bruiloft.

Wat je ook verzint en uitwerkt, geniet van de voorbereidingen en blijf bij jullie eigen plan en gevoel. Het is tenslotte jullie dag. Veel plezier!
Photocredit: Belevenis op je bruiloft

Laat een review achter