Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 26/10/2020

Scroll to top

Top

Hippe vlinderstrik voor de bruidegom, 3d gadget!

hippe vlinderstrik 3d vlinderstrik bruidegom

Hippe vlinderstrik voor de bruidegom, 3d gadget!

Gadgets zijn voor de meeste mannen niet meer weg te denken. Tegenwoordig mag je best uitpakken voor je bruiloft. Doe je mooiste horloge om, trek je favoriete sokken aan. Niets is te gek.. Zonder strik is je bruidsoutfit niet compleet. Maar waarom een traditionele vlinderstrik als er een nieuw gadget op de markt is? Een 3D vlinderstrik voor op je bruiloft. Hoe vet is dat…

Speciaal voor mannen die van de nieuwste gadgets houden –
De State of the Art Bow Tie vlinderstrik van Youperz!!

Iedereen kent hem wel, de traditionele vlinderstrik. Youperz!! besloot dat het tijd werd voor iets nieuws en bracht de State of the art Bow Tie op de markt. Natuurlijk net zo chique als het origineel, maar dan in 3D. Nieuw voor Nederland: de smart vlinderstrik. WeddingFair heeft er 3 bemachtigd om cadeau te geven aan hippe bruidegommen!

Met trots presenteert Youperz!! een nieuw product, speciaal voor bruidegoms (en andere feestgangers). Een gepersonaliseerde vlinderstrik. De strik wordt speciaal voor je gemaakt met je eigen initialen, of de initialen van het bruidspaar erop. Het bevestigen van de strik is geen probleem. De strik wordt over het bovenste knoopje van het overhemd geschoven en hij zit… En wat het leuke is, de strikken zijn beschikbaar in de verschillende kleuren; wit, zwart, rood, grijs, geel, licht groen, roze, paars, oranje, naturel, licht blauw, donder blauw, zilver, goud en glow in the dark green en elke combinatie daarvan.

Voor €39,50 + verzendkosten ligt deze strik bij jou in de brievenbus. Je kunt hier bestellen: YOUPERZ!!

ACTIE; Wij mogen 3 van deze hippe vlinderstrikken weggeven. Ga naar de Facebookpagina WeddingFairvan WeddingFair. Reageer onder het Youperz!! bericht welke kleur strik je zou willen winnen, en met welke initialen erop. Misschien valt dit gadget dan binnenkort bij jou op de mat!

hippe vlinderstrik 3d
hippe vlinderstrik 3d
vlinderstrik 3d

kies je kleur(en) en je initialen

hippe vlinderstrik 3d kleuren

Laat een review achter

WeddingFair