Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 12/07/2020

Scroll to top

Top

Huwelijksreis Jamaica> jij kunt een vakantie naar Jamaica winnen!

Huwelijksreis Jamaica> jij kunt een vakantie naar Jamaica winnen!

Huwselijksreis Jamaica
Jij kunt een vakantie naar Jamaica winnen!

RIU Hotels & Resorts en Jamaica Tourist Board geven samen een 7-daagse verre reis naar Jamaica in de Cariben. Inclusief zeven nachten in het RIU Ocho Rios resort. Een all-inclusive bestemming direct aan het strand inclusief de retourvlucht van en naar Amsterdam of Brussel.

De gelukkige winnaar van de huwelijksreis naar Jamaica (m/v/x) en de kersvers getrouwde partner verblijven zeven nachten in hotel-resort RIU Ocho Rios. Het hotel ligt aan het hagelwitte strand van Greenwich Park. Ook in de elegante kamers blijf je in de Caribische sferen door het turqoise-blauw en wit van de oceaan en het strand. In het hele Hotel heb je gratis wifi, een actief “Splash Water World”, geniet je van een cocktail in een van de poolbars en wordt je helemaal zen in de Spa- en Wellness ruimtes.

Jullie worden verwend met de 24-uurs service “all-you-can-eat” verzorging. Locale vissers brengen dagelijks de lokaal gevangen vis waar het eiland beroemd om is. Het hotel heeft verschillende restaurants waaronder de Aziatische en Italiaanse keuken of geniet van de grill in het voortreffelijke Steakhouse. Krijg je al zin om de huwelijksreis naar Jamaica te winnen??

Relax bij één van de vijf zwembaden, doe mee aan sportieve activiteiten zoals rafting, paardijden, duiken, snorkelen of een van de vele land- en watersporten. Je kunt op onderzoek uitgaan naar hotspots in de steden en stranden van het eiland. Twee economy-klasse retourvluchten zijn inbegrepen in deze #loveandwin prijs, net als de transfers van en naar Sangster International Airport, Montego Bay.

Huwelijksreis Jamaica. Ga mee op ontdekkingsreis naar jouw mogelijkheden KLIK of TIK op de buttons:

Hoe kun je winnen

Door mee te doen aan de #loveandwin actie op (één van de) Trouwbeurzen die WeddingFair organiseert. Je hebt dus 12 mogelijkheden om mee te doen. Meedoen aan de winacties van WeddingFair kost je geen cent. Jouw inzending stuur je aan de jury via een email of een berichtje op social media (wifi).

Wil je meedoen? Hier vind je het overzicht van alle bruidsbeurzen in Nl
De spelregels vind je in deze LINK en worden ook op de beurzen uitgereikt.

Aan deze prijs “Huwelijksreis naar Jamaica” zijn enkele voorwaarden verbonden:

 • Je bezoekt een van de, trouwbeurzen van WeddingFair in Nederland. Daar ontvang je het formulier met de beschrijving wat je moet doen om te kunnen winnen én een print-out van de voorwaarden die aan de actie zijn verbonden.
 • Van het arrangement kunnen jullie gebruik maken binnen de periode van 01 mei – 30 juni 2020 en 01 september – 30 november 2020 (het weekeinde van “Thanksgiving” en Nederlandse / Belgische schoolvakanties zijn uitgesloten).
 • Boeking is op basis van beschikbaarheid van hotel en vluchten (toeristenklasse).
 • Transfer zijn inbegrepen (van luchthaven – hotel v.v.). Duur ongeveer 1,5 uur.
 • Prijs is niet inwisselbaar voor geld.
 • Prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden.
 • Prijs is niet inwisselbaar voor een ander reisarrangement.
 • TUI Fly vliegt wekelijks op donderdag van Amsterdam naar Montego Bay (met tussenstop) én op dinsdag / vrijdag van Brussel naar Montego Bay (met tussenstop). Onder voorbehoud van wijziging
 • De tickets en het hotel kunnen pas 8 weken voor vertrek worden aangevraag
 • Mocht je geen gebruik maken van het gewonnen reisarrangement in de genoemde periode, dan vervalt de prijs automatisch.
 • Over de prijswinnaars / prijsuitreiking kan niet worden gecommuniceerd met de jury.

Jamaica Tourist Board 

Voor uitgebreide algemene informatie kun je terecht op www.visitjamaica.com

Tel:                   +31.348.430829
E-mail:              info@ontdekjamaica.nl
Website:          www.visitjamaica.com
Facebook:       @OntdekJamaica en @VisitJamaica
Twitter:            @OntdekJamaica en @VisitJamaica
Instagram:      @OntdekJamaica en @visitjamaica

Laat een review achter