Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 03/06/2020

Scroll to top

Top

Jouw eigen trouwpagina, een must-have voor je bruiloft!

Jouw eigen trouwpagina, een must-have voor je bruiloft!

Jouw eigen trouwpagina, een must-have voor je bruiloft!

Jouw eigen Trouwpagina; wat kun je er mee? Het plannen van dé grote dag is behoorlijk wat werk en begint erg vroeg van te voren. Zo is het niet gek om 9 tot 12 maanden vóór de bruiloft al het een en ander te regelen, zoals het kiezen van de perfecte datum, de getuigen en het vaststellen van een budget… Krijg je het al benauwd van al dat (toekomstige) regelwerk? Dan is het hebben van een eigen trouwpagina misschien wel een uitkomst voor jou!

Met jouw eigen trouwpagina via Trouwshop.com, is het super simpel om dingen voor jouw bruiloft te regelen en om belangrijke updates te delen met vrienden en familie. Zo heeft elke trouwpagina een uitgebreide weddingplanner, een gastenlijst en een gastenboek. In dit gastenboek kunnen familie en vrienden hun vragen en tips kwijt. Super leuk en handig!
Het platform biedt ook de optie om online fotoboeken aan te maken, zo kun je de website heel makkelijk personaliseren. Of je plaatst de foto’s van de bruiloft na afloop op jullie pagina, zodat vrienden en familie deze snel terug kunnen vinden.

Jouw eigen Trouwpagina is helemaal aan te passen naar wens
Trouwshop.com biedt mooie templates voor de website, waaronder ook een responsive variant in verschillende kleuren,  die op elk mobiel apparaat te bekijken is. Of maak je eigen pagina’s aan, waar je op kunt zetten wat je wilt. Zo kun je de trouwpagina helemaal naar wens aanpassen met inhoud die voor jullie (bruiloft) belangrijk is. Of wat dacht je van het bijhouden van een wedding blog? Leuk om later terug te lezen!

Plus nog iets extra’s…
Bij het (gratis!) aanmelden op Trouwshop.com, waarmee je toegang krijgt tot je eigen trouwpagina, krijg je ook wat extra’s! Namelijk een trouwshopbon ter waarde van €25,- euro en een trouwshopkaart. De trouwshopbon kun je besteden bij trouwspecialisten die deelnemen aan de actie bij Trouwshop.com. De deelnemers kun je vinden op de website. Bedrijven die de trouwshopbon aannemen zijn te herkennen aan de tekst: ‘Deelnemer Trouwshopkaart’.
De trouwshopkaart is een voordeelkaart waarmee je gebruik kunt maken van veel aanbiedingen en voordelen die selecteerde bedrijven op Trouwshop.com aanbieden.

Het hebben van een eigen trouwpagina is ontzettend handig, leuk én het is gratis! Bovendien krijg je er extra’s bij. Het is simpel om de pagina aan te maken en bij te houden en vrienden en familie zijn direct op de hoogte van alle updates. Eigenlijk zijn er geen nadelen! Waar wacht je op? Maak een eigen trouwpagina aan en begin vandaag nog met het plannen van je bruiloft! Veel plezier!

Laat een review achter