Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/04/2021

Scroll to top

Top

Jullie hoeven maar twee keer ‘ja’ te zeggen

Jullie hoeven maar twee keer ‘ja’ te zeggen

Jullie staan op het punt om in een gemeente met elkaar te trouwen of het geregistreerd partnerschap te sluiten. Dat brengt vaak veel geregel met zich mee. Gelukkig kan een ceremoniemeester veel werk uit de handen nemen. Maar voor één van de mooiste momenten van het leven moeten jullie zelf een beslissing nemen. Wie wordt jullie Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand die dag?

Een van de mooiste dingen die je op een ceremonie kunt hebben, is als jullie trouwambtenaar betrokkenheid, ernst en humor een juiste plek kan geven en samen kan laten komen in dit voor jullie unieke uur. Daarbij denkt hij of zij met jullie mee om de ceremonie op een zeer persoonlijke manier te voltrekken. Het immers dé dag van jullie leven.

Het belangrijkste is dat jullie verhaal centraal staat. Wat vonden jullie van het aanzoek? Was het liefde op het eerste gezicht? Waar krijgen jullie vlekken van in je nek binnen de relatie?

De trouwambtenaar brengt interactief zo puur mogelijk jullie verhaal over in dat ene uurtje. Het is eigenlijk net topsport, je moet op het juiste moment pieken. Je kunt het maar één keer doen en daarbij is elke ceremonie uniek.

Tijdens de ceremonie is de trouwambtenaar er om op de juiste momenten met veel creativiteit en improvisatievermogen in te spelen op jullie wensen.

Het enige wat jullie uiteindelijk moeten doen is twee keer ‘ja’ zeggen: tegen de BABS en tegen elkaar!

Deze blog is geschreven door Gerard Bol

vind Gerard Bol op Facebook:

facebook roze[4514]

Lees meer over Met z’n tweeën:

Web icoontje magazine met z'n 2e

6-9 maanden voor de bruiloft:

6-9[2536] - kopie

Laat een review achter

WeddingFair