Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 06/03/2021

Scroll to top

Top

Kleur op je bruiloft!

Kleur op je bruiloft!

𝘌𝘦𝘯 𝘬𝘦𝘦𝘳 𝘦𝘦𝘯𝘴 𝘸𝘢𝘵 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘴 𝘥𝘢𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘵𝘳𝘰𝘶𝘸𝘧𝘰𝘵𝘰: 𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘤𝘩𝘪𝘭𝘥𝘦𝘳𝘪𝘫. 𝘑𝘦 𝘬𝘶𝘯𝘵 𝘦𝘳 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘬𝘪𝘦𝘻𝘦𝘯 𝘰𝘮 𝘰𝘱 𝘫𝘶𝘭𝘭𝘪𝘦 𝘨𝘳𝘰𝘵𝘦 𝘥𝘢𝘨 𝘥𝘦 𝘮𝘰𝘰𝘪𝘴𝘵𝘦 𝘮𝘰𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘴𝘵 𝘵𝘦 𝘭𝘢𝘵𝘦𝘯 𝘭𝘦𝘨𝘨𝘦𝘯 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘮𝘪𝘥𝘥𝘦𝘭 𝘷𝘢𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘤𝘩𝘪𝘭𝘥𝘦𝘳𝘪𝘫, 𝘩𝘰𝘦 𝘶𝘯𝘪𝘦𝘬 𝘪𝘴 𝘥𝘢𝘵?

Zeker als jullie kiezen voor een kleurrijk thema past een mooi schilderij daar perfect bij. De smaragd groene jurk van je beste vriendin, of de roze hoed van je schoonmoeder, op een schilderij komen dat soort dingen nog mooier naar voren. Niet alleen is het leuk om een kleurig schilderij over te houden aan uw feestelijke dag, maar ook voor de fotoreportage of video zal kleur een extra dimensie geven. Je zult je verbazen hoeveel verschillende tinten er bestaan. Trouwen jullie in het bos? Dan zul je aan het schilderij kunnen zien, door al die tinten groen, dat je inderdaad heerlijk ‘buiten’  bent getrouwd.

Het leuke is dat het schilderij ter plekke gemaakt wordt, een stukje entertainment zit er dus ook bij. De gasten zijn altijd welkom om te komen kijken hoe ver het schilderij is. Tijdens de ceremonie, het diner of de receptie kan er geschilderd worden. Dit kunnen jullie allemaal overleggen met de expert die voor jullie een prachtig stuk zal schilderen.

Een persoonlijk schilderij geeft die extra kleur op je bruiloft, en later in jullie woonkamer!

𝙂𝙚𝙨𝙘𝙝𝙧𝙚𝙫𝙚𝙣 𝙙𝙤𝙤𝙧 𝘿𝙚 𝙍𝙚𝙘𝙚𝙥𝙩𝙞𝙚𝙨𝙘𝙝𝙞𝙡𝙙𝙚𝙧

vind Mieke op Facebook:

facebook roze[4514]

Lees meer over the big day:

Web icoontje magazine big day

6-9 maanden voor de bruiloft:

6-9[2536] - kopie

Laat een review achter

WeddingFair