Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 28/11/2020

Scroll to top

Top

Kloosterkerk; trouwlocatie in Noordwijk aan Zee

Kloosterkerk; trouwlocatie in Noordwijk aan Zee

HUWELIJKEN  IN TROUWLOCATIE KERK EN KAPEL AAN ZEE IN NOORDWIJK

Een huwelijk  of jubileum vieren in de Kapel en Kerk aan Zee in Noordwijk is iets bijzonders. De op zo’n 100 meter van het strand gelegen historische trouwlocatie bij zee kan geheel naar believen worden aangepast aan jouw wensen.

De aangebouwde Kerk aan Zee is sowieso schitterend ingericht met topdesign meubelen en verlichting van o.m. Klooster, Piet Boon en Brand & Van Egmond. De mogelijkheden zijn eindeloos, ook voor mensen die niet kerkelijk willen trouwen. Bijvoorbeeld: een burgerlijk huwelijk voltrekken in de kapel en daarna ontvangst en receptie in de Kerk aan Zee. Daarna een diner in de kapel en de feestavond in de voormalige kerkzaal. Met Kloosterlijke toewijding zorgt ons team op D-day dat alles rondom de organisatie van ceremonie, catering, inrichting, verlichting en decoratie optimaal zijn geregeld.

Qua trouwlocaties heb je keuze genoeg in Noordwijk. Je feest geef je aan het strand, op de boulevard, in de sfeervolle oude dorpskern of in een van de vele prachtige feestlocaties die de badplaats rijk is. In de Kerk aan Zee in Noordwijk hebben interieurontwerpers van een stijlvolle trouwlocatie gecreëerd, Met moderne kunst en artistieke interieurobjecten is in de kerkzaal een inspirerende, rustige en intieme sfeer tot stand gebracht.

Laat een review achter

WeddingFair