Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 30/05/2020

Scroll to top

Top

Koetsen

Koetsen

Trouwkoets, Trouwservice, Stalhouderij, Trouwpaarden

Trouwen is een bijzonder feestelijke aangelegenheid en iedere bruidegom wil zijn bruidje het liefst de Koningin van het feest maken.

En bij een zo’n dag hoort natuurlijk ook vorstelijk vervoer, eens alleen het privilege voor koningen, en edellieden, nu beschikbaar bij stalhouderijen, met alle grandeur van vroeger. Het summum van romantiek is natuurlijk een prachtige roomwitte Staatsieberliner of glazen koets met 2 of 4 prachtige schimmels, natuurlijk kun je ook kiezen voor de wat bescheidenere coupe. Daarnaast heb je ook de chique landauer welke zowel open als gesloten gereden kan worden. In de kleuren rood met zwart waarbij het bruidspaar een mooi contrast vormt op de foto’s tegen de donkere koets.

Ook voor de bruidsparen die eens wat anders willen is er een ruime keuze, voor de winterse bruid en bruidegom zijn er mooie arrensledes bespannen met 2 paarden compleet met bellentuigen en koetsier in winter tenue, of wat dacht je van een originele engelse postkoets bespannen met 4 paarden, of met z’n allen op de Char a bancs, en voor de western liefhebbers een western huifwagen, of met z’n allen in de Jan Plezier naar het stadhuis.

Voor de familie zijn er natuurlijk ook prachtige antieke koetsen en rijtuigen. Voor de ouders de vigilante of volgkoets voor 4 personen, voor grootouders en of getuigen de omnibus voor 6 personen, en voor de overige gasten onze prachtige janplezier voor 16 personen.