Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

LET’S GO ON A ROADTRIP!

Hebben jullie altijd al de droom gehad om ooit op roadtrip te gaan? Waarom niet op unieke en avontuurlijke roadtrip gaan als huwelijksreis? Er is niemand die jullie tegen houdt!

Lekker relaxen op een eiland met witte stranden en een blauwe zee is heerlijk, maar jullie houden eigenlijk ook wel van wat actie. Een roadtrip heeft dat allebei! Het is ook nog eens super romantisch!
Samen de wereld ontdekken, de huwelijksreis is een goede reden om dit avontuur samen aan te gaan.[vc_btn title=”Ga naar de persoonlijke weddingplanner pagina” size=”xs” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.weddingfair.nl%2Fde-persoonlijke-weddingplanner%2F|title:De%20persoonlijke%20weddingplanner”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”21754″ img_size=”150×150″ alignment=”right” onclick=”custom_link” link=”http://www.weddingfair.nl/life-after-weddingplanner/” title=”life after”][/vc_column][vc_row][vc_column][vc_column_text][Een roadtrip is natuurlijk wel een bijzondere vakantie dus het is belangrijk dat alles veilig geregeld is Jullie kunnen er voor kiezen om vooraf alle hotels of kampeerplekken al te regelen, maar het is ook leuk als jullie onderweg nog de keuze hebben. Probeer in ieder geval van te voren wel al wat bestemmingen te bepalen.[/vc_column_text][vc_column_text]Het is geheel eigen invulling hoe vaak jullie wisselen van overnachtingsplek. Een beetje luxe op zo’n huwelijksreis is toch wel  leuk, je kunt bijvoorbeeld een bijzonder hotel boeken voor de eerste nacht of juist voor de laatste paar nachten.

Naast een hotel is een speciale auto ook een luxe cadeau wat jullie jezelf kunnen geven op de roadtrip. Dit is het moment om voor jullie droomauto te kiezen.

‘’Dit is het moment om voor
jullie droomauto te kiezen.’’

De bestemming van jullie roadtrip kan eigenlijk overal zijn. Er zijn genoeg leuke bestemmingen in Europa, zoals Italië. Maar je kunt ook naar de andere kant van de oceaan zoals naar Amerika, een echt roadtrip land. Met een camper door Australië trekken is gegarandeerd ook een romantische roadtrip, misschien wel slim om dan wat langer weg te blijven aangezien het erg ver reizen is om daar te komen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”23974″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Een leuke herinnering voor later is als jullie op de kaart elke plek aangeven waar jullie zijn geweest tijdens jullie roadtrip, neem die kaart mee en houd hem bij. Later zullen jullie heel blij zijn dat jullie dat hebben gedaan.

Het is een ervaring die je niet snel zal vergeten. Jullie zullen heel veel mooie plekken zien, koester dat ook zeker.

Roadtrippen maar![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”22058″ img_size=”125×125″ alignment=”right” onclick=”custom_link” link=”http://www.weddingfair.nl/life-after-na-de-bruiloft/”][/vc_column][/vc_row]

Related blogs