WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

#loveandwin Black Tie

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”8575″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_blank” img_size=”full” link=”http://www.weddingfair.nl/trouwbeurs-arnhem/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]
Doe mee aan de #loveandwin actie op de #trouwbeurzen van #weddingfair en maak kans op:

een trouwpak van Black Tie Gelegenheidskleding

Bekijk hier de collecties van Black Tie

Over Black Tie:[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8728″ border_color=”grey” img_link_target=”_blank” link=”https://www.facebook.com/events/801504966635398/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Black Tie gelegenheidskleding

Black tie heeft een uitgebreide collectie trouwpakken, met alle denkbare accessoires. Black tie verkoopt merken als; Masterhand, Wilvorst,, Archetipo, Cleofe Finati, Corneliani, Javier Arnaiz en Eduard Dressler. Het assortiment is compleet met shirts, gilets, stropdassen en schoenen. Er is ook de mogelijkheid om uw trouwpak geheel naar wens, en op maat te laten maken. Black tie is heel centraal gelegen in Den Bosch of ‘s-Hertogenbosch en makkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Nijmegen, Veghel en Oss.

De bruidegom kan zich bij Black tie uitleven bij zijn zoektocht naar het juiste trouwpak. Black tie heeft een enorm grote collectie trouwpakken en een merken pakket dat perfect op elkaar is afgestemd. Graag laten ze u een keer alle mogelijkheden zien in onze winkel. Samen met de aanstaande bruidegom bekijken de medewerkers van Black tie alle mogelijkheden en zoeken zij naar juist dat kostuum dat de persoonlijkheid versterkt. Samen met de professionele adviseurs lopen zij met u de collectie trouwkostuums door en geven u alle ruimte om te passen en te vergelijken. In het eigen atelier wordt het trouwpak voor u helemaal op maat aangepast.

Win een trouwpak van Black Tie Gelegenheidskleding ter waarde van maximaal € 750,- De prijs is niet inwisselbaar voor geld. Als je een kostuum kiest van een lager bedrag wordt het verschil niet in geld uitgekeerd. Als je een duurder trouwpak kiest moet je het prijsverschil zelf bijbetalen. Als je de trouwbeurs bezoekt krijg je nadere informatie wat je moet doen om deze prijs te kunnen winnen.

Meer hoofdprijzen vind je op deze pagina: #loveandwin #weddingfair #trouwbeurzen
De algemene voorwaarden lees je hier: #loveanwin #spelregels[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Related blogs