Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 06/04/2020

Scroll to top

Top

#loveandwin bruidsreportage door Fotograaf Joyce

#Loveandwin Bruidsreportage door Fotograaf Joyce; dát kan alleen bij WeddingFair!
Doe mee aan de #loveandwin actie op de #trouwbeurzen van #weddingfair en maak kans op:
een bruidsreportage van Fotograaf Joyce

Bekijk hier het portfolio van Fotograaf Joyce

Over Fotograaf Joyce. Tik of klik op de afbeelding hieronder voor een diashow:

Fotograaf Joyce

De voorbereidingen voor de grote dag gaan beginnen en jullie gaan samen op zoek naar de beste trouwfotograaf voor jouw bruidsreportage.Over Joyce:

“Zelf getrouwd met Max, helemaal gelukkig met onze rode kater Bram en vol liefde voor het vak fotografie. Vol enthousiasme ga ik een fotoshoot of bruiloft tegemoet. Ik vind het heerlijk om plezier te maken, dat zie je terug in mijn foto’s. Met fotografie laat ik jullie zien, zoals jullie zijn.

Bruiloften zijn één van de geweldige evenementen die ik graag fotografeer. Er gebeuren op zo’n dag ontroerende, mooie momenten en ik ben graag degene die dat vastlegt. Ik probeer zo onzichtbaar mogelijk jullie mooiste momenten te fotograferen. Tijdens de fotosessie geef ik graag aanwijzingen mocht hier behoefte aan zijn. Gewoon alles relaxed en ontspannen.”
Bekijk mijn portfolio door op deze link te klikken.

Win een bruidsreportage door Fotograaf Joyce ter waarde van maximaal € 950,- De prijs is niet inwisselbaar voor geld. Als je een bruidsreportage kiest van een lager bedrag wordt het verschil niet in geld uitgekeerd. Als je een duurdere reportage kiest moet je het prijsverschil zelf bijbetalen. Als je de trouwbeurs bezoekt krijg je nadere informatie wat je moet doen om deze prijs te kunnen winnen. 

Meer hoofdprijzen vind je op deze pagina: #loveandwin #weddingfair #trouwbeurzen
De algemene voorwaarden lees je hier: #loveandwin #spelregels

Laat een review achter