Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 28/11/2020

Scroll to top

Top

#loveandwin De Weddingcoach

Doe mee aan de #loveandwin actie van #weddingfair #trouwbeurzen en maak kans op:

De “weddingplanner als ceremoniemeester” door De Weddingcoach

Bekijk hier de verschillende diensten van De Weddingcoach Carolien Out

Over De Weddingcoach:

de weddingcoach

De Weddingcoach

De Weddingcoach als ceremoniemeester biedt jullie rust, overzicht en een perfect geregelde bruiloft.  Wil je dat familie en vrienden optimaal kunnen genieten van jullie droombruiloft? Schakel dan een ceremoniemeester of weddingplanner in!

2 maanden voor de bruiloft komt Carolien in actie en neemt de organisatie over. Tijdens de bruiloft zorgt zij ervoor dat alles op rolletjes verloopt, precies zoals jullie gepland hebben.

“Door mijn kennis zorg ik er als weddingplanner voor dat jullie niets vergeten. Al het geregel wordt tot in de puntjes verzorgd! Hierdoor blijft er voor jullie meer tijd over om te genieten van de leukste dingen die bij jullie verloving komen kijken”.

Bruidsparen ontzorgen

Als je Carolien inschakelt begint voor bruidsparen het grote genieten. Stressvrij toeleven naar de mooiste dag, dat is het doel. Of je nu kiest voor een festival bruiloft, een bruiloft op het strand, in het bos of op een kasteel; bij elke bruiloft krijg je de ondersteuning die jijzelf graag wilt.

Met de Weddingcoach als Weddingplanner kun je de organisatie volledig laten voorbereiden én uitvoeren op de trouwdag. Maar ook voor een deeltaak als ceremoniemeester of een degelijk adviesgesprek kun je bij Carolien terecht. Zo kun je professionele hulp inschakelen die alleen de diensten van jouw wensen uitvoert.

Je ontmoet  de Weddingcoach bij WeddingFair in Heiloo bij Alkmaar:

De Weddingcoach doet mee aan de #loveandwin actie. Ze stelt “de ceremoniemeester op jouw bruiloft” ter beschikking tot een waarde van maximaal € 1.150 Hoe wordt dat aangepakt:

Wil je dat familie en vrienden optimaal kunnen genieten van jullie droombruiloft? Schakel dan de Weddingcoach in als ceremoniemeester. 2 maanden voor de bruiloft kom ik in actie en neen ik de organisatie over. Tijdens de bruiloft zorgen wij dat alles op rolletjes verloopt, precies zoals jullie gepland hebben.

  • De Weddingcoach bezoekt de locatie waar de bruiloft plaatsvindt
  • Ik check de gemaakte afspraken met leveranciers om zeker te weten dat alles volgens plan zal verlopen op jullie bruiloft
  • Ik stel een gedetailleerd draaiboek op voor jullie bruiloft
  • Wij zijn het aanspreekpunt voor de gasten en leveranciers
  • Tijdens de bruiloft vervult de Weddingcoach de rol van Ceremoniemeester
  • Wij coördineren de op- en afbouw voor jullie bruiloft

Meer hoofdprijzen vind je op deze pagina: #loveandwin #weddingfair #trouwbeurzen
De algemene voorwaarden lees je hier: #loveanwin #spelregels

Laat een review achter

WeddingFair