Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 30/05/2020

Scroll to top

Top

#loveandwin Diya Tailors

#loveandwin Diya Tailors


Doe mee aan de #loveandwin actie van #weddingfair #trouwbeurzen en maak kans op:

Een trouwpak op maat van DIYA Tailors

Bekijk hier de collectie van DIYA

Over DIYA Tailors:

DIYA Tailors

Diya Tailors biedt haar klanten een compleet pakket aan met herenmaatpakken, damesmaatpakken, maatoverhemden, maat blouses en allerlei toegespitste accessoires. Dus wanneer jij op zoek bent naar jouw perfecte trouwpak, dan ben je bij Diya Custom Suits aan het juiste adres. Diya biedt haar klanten zowel trendy als moderne als klassieke en traditionele trouwkostuums. De eigenaar van Diya Tailors, Soeniel Garieb, is al jaren werkzaam in de modebranche en heeft zich door opleidingen en ervaringen gespecialiseerd in de wereld van maatpakken. Je kan zeggen over Soeniel dat hij een hart heeft voor de zaak. Soeniel is erg betrokken bij de zaak en je zult hem dan ook vaak tegenkomen in het atelier. Zoek je een maatpak, dan zul je hoe dan ook bij Diya Tailors slagen.

WeddingFair en Diya doen al jaren lang succesvolle zaken. Diya staat op maar liefst 8 beurzen van WeddingFair. Een prettige samenwerking die wat ons betreft nog vele jaren mag voortzetten.

Diya Tailors doet mee aan de #loveandwin actie. Ze stellen een op maat gemaakt trouwpak ter beschikking voor de bruidegom. Maar hoe werk dat nu eigenlijk, een pak op maat? Het mooie is dat het design van het maatpak door jou wordt bepaald. Jij kiest het model, de stof, de kleur en de print van de voering plus overige details. Bij het kiezen van de stof wordt je nauwkeurig bijgestaan door een van de specialisten en tevens ook een stylist(e). Je maten worden opgemeten en je ideeën worden aangehoord. Wat fijn is aan Diya Tailors en wat tevens ook heel exclusief is, is dat ze 24 uur per dag, 7 dagen in de week, beschikbaar zijn voor een afspraak met jou.

Win een trouwpak op maat van Diya Custom Suits ter waarde van maximaal € 750,- De prijs is niet inwisselbaar voor geld. Als je een trouwpak kiest van een lager bedrag wordt het verschil niet in geld uitgekeerd. Als je een duurder pak kiest moet je het prijsverschil zelf bijbetalen. Als je de trouwbeurs bezoekt krijg je nadere informatie wat je moet doen om deze prijs te kunnen winnen. 

Meer hoofdprijzen vind je op deze pagina: #loveandwin #weddingfair #trouwbeurzen
De algemene voorwaarden lees je hier: #loveanwin #spelregels

Laat een review achter