Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 04/06/2020

Scroll to top

Top

#loveandwin Hip Weddingdesign

#loveandwin Hip Weddingdesign


Doe mee aan de #loveandwin actie op de #trouwbeurzen van #weddingfair en maak kans op:

een trouwjurk uit de collectie van Hip Weddingdesign.

Bekijk hier de collectie van Hip

Over HIP! Weddingdesign:

HIP! Weddingdesign

Jullie gaan trouwen! Tijd voor de bruid om haar trouwjurk te gaan shoppen. Dan komen er heel wat keuzes op je af. Wil je een romantische bruid zijn of kies je liever voor een moderne uitstraling? Houd je van mooi kant en tule, of van zacht organza en satijn? Geen makkelijke keuze maar HIP! Weddingdesign helpt je er graag bij.
Bij HIP! Weddingdesign vindt je de grootste collectie bruidsmode in de regio Dordrecht. Of je nu gaat voor hip en trendy, lief en romantisch of voor chic en stijlvol; er is keuze genoeg. De bruidsjurken van HIP! Weddingdesign hebben een geweldige prijs-kwaliteit verhouding, dus er is binnen elk budget een prachtige jurk te vinden.

HIP! Weddingdesign hecht veel waarde aan een gezellige, ontspannen sfeer waar je uitgebreid kunt passen. Geen gehaast of opdringerige verkoopsters. Een bruidsjurk uitzoeken is een geweldig moment, waar je echt van moet genieten. Als je jouw jurk gevonden hebt, weet je het meteen. HIP! Weddingdesign verkoopt bruidsjurken van verschillende merken.
Je vindt bij HIP! Weddingdesign honderden mooie bruidsjaponnen van merken uit binnen- en buitenland, waaronder Lillian West, Diane Le Grand, Blue by Enzoani, Mori Lee, Linea Raffaelli, Modeca, White One, Tres chic, Brinkman, Cosmobella, Demetrios, Lilly, Nicole Fashion en meer.

HIP! Weddingdesign staat ook dit seizoen weer op de #trouwbeurzen van #weddingfair. Zij staan daar voor je klaar om je allerlei informatie en advies te geven. HIP! Weddingdesign geeft ook een mooie prijs weg met de #loveandwin actie:

Win een trouwjurk uit de collectie van HIP! ter waarde van maximaal € 1.000,- De prijs is niet inwisselbaar voor geld. Als je een trouwjurk kiest van een lager bedrag wordt het verschil niet in geld uitgekeerd. Als je een duurdere jurk kiest moet je het prijsverschil zelf bijbetalen. Als je de trouwbeurs bezoekt krijg je nadere informatie wat je moet doen om deze prijs te kunnen winnen. 

Meer hoofdprijzen vind je op deze pagina: #loveandwin #weddingfair #trouwbeurzen
De algemene voorwaarden lees je hier: #loveanwin #spelregels

Laat een review achter