Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 18/09/2019

Scroll to top

Top

#loveandwin HVL Fotografie

#loveandwin HVL Fotografie


Doe mee aan de #loveandwin actie op de #trouwbeurzen van #weddingfair en maak kans op:

een bruidsreportage door HVL-Fotografie

Bekijk hier voorbeelden van bruidsfotografie door HVL Fotografie

Over HVL-Fotografie Bruidsreportages:

HVL-Fotografie

“Het nieuwe seizoen is weer begonnen en we hebben er weer ontzettend veel zin in!”, lacht Hanriette van Leeuwen. “Meer dan 1000 bruidsreportages hebben we ondertussen mogen maken. Elke keer weer een heel unieke belevenis. Zowel nationaal als internationaal gewerkt. Prijzen gewonnen waaronder de Kodak Professional Portrait Award. Mensen van koninklijke bloede voor de camera gehad. Zelfs de bruidsreportage van de voormalige eindredactrice van het blad Bruid & Bruidegom mogen maken.”

Op de vraag waarom ze zo succesvol is: “We staan er om bekend dat we passie voor ons werk hebben. De wensen van de klant staan centraal. Wil je het natuurlijk, spontaan gefotografeerd hebben? Prima! Maar stijlvol, elegant, romantisch of een combinatie hiervan kan ook. Daarnaast leveren we een hele goede reportage af voor een hele goede prijs.”

Win een bruidsreportage van HVL-fotografie ter waarde van maximaal € 750,- De prijs is niet inwisselbaar voor geld. Als je een fotoreportagepakket kiest van een lager bedrag wordt het verschil niet in geld uitgekeerd. Als je een duurdere reportage kiest moet je het prijsverschil zelf bijbetalen. Als je de trouwbeurs bezoekt krijg je nadere informatie wat je moet doen om deze prijs te kunnen winnen.

Meer hoofdprijzen vind je op deze pagina: #loveandwin #weddingfair #trouwbeurzen
De algemene voorwaarden lees je hier: #loveanwin #spelregels

Laat een review achter