Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 25/09/2020

Scroll to top

Top

#loveandwin Susil’s Bruidsatelier

Doe mee aan de #loveandwin actie van #weddingfair en maak kans op:

Een trouwjurk uit de collectie van Susil’s Bruidsatelier tot 1000 euro !

Collectie Susil’s

Susil’s collectie trouwjurken bevat een rijk assortiment trouwjurken in diverse stijlen. Op hun website  geven we een sfeerimpressie van onze trouwjurken (We hebben nog meer jurken in onze bruidsmodezaak).

 

Diverse stijlen
Een collectie waarbij ze gelet hebben op een diversiteit aan stoffen, ontwerpen en modellen zodat we jou veel keus kunnen bieden.
Een jurk laat jou zijn wie je wilt zijn op jouw trouwdag. Ga je voor: romantisch, een prinses, een moderne look, extravagant, glamour, meer bedekt of denk je juist: ,,less is more”? Voor elke unieke bruid halen zij, zowel letterlijk als figuurlijk, alles uit de kast en vinden zij de geschikte bruidsjapon!

 

Prijs
De prijs van de nieuwste collectie varieert vanaf €450,00 – €1850,00. Waarbij het merendeel van de prijzen van de nieuwste collectie tussen de €1000,00 en €1500,00 ligt.
Bij een eigen uniek ontwerp is de prijs afhankelijk van het ontwerp en de stoffen. Voor de nieuwste collectie kijk op de site verder onder menu “Collectie”. De bruiden met een beperkt budget adviseren wij bij de pagina “OUTLET” te kijken.

Uit de collectie ENZOANI

Laat een review achter

WeddingFair