Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 22/04/2019

Scroll to top

Top

Mini Love Shoot @ Festival WeddingFair

Mini Love Shoot @ Festival WeddingFair

Mini Love Shoot @ Festival WeddingFair!

Kom jij gezellig naar de Noordwijkse editie van de Mini Love Shoot? Op zaterdag 13 en zondag 14 augustus 2016  vind je ons in The Hippie Village bij Strandplaats Nederzandt. Daar kun jij samen met je lover een hippe MINI LOVE SHOOT doen.

Er zijn verschillende settings beschikbaar in het fijne duinzand. Denk daarbij aan loungekussens, vrolijke parasolletjes, gedecoreerde stoeltjes én de compleet vintage gestylde ceremonieplaats. Leef je uit!
Like het fb-event  zodat je steeds de nieuwste meldingen ontvangt. 

Er is nog veel meer te doen op het Vrijstaat Festival! Je kunt lekker loungen, eten bij de foodtrucks, shoppen bij de Hippie Ibiza Fashiontrucks, er is entertainment vor de kids, er zijn podia met live muziek, op het terras draait een chille dj etcetera. Huisdieren zijn welkom op het paviljoen. LOCATIE

Op zaterdag zijn we er vanaf 12 uur tot ca. 23 uur, op zondag vanaf 11 uur tot de zon ondergaat om ca. 21 uur. Weet je al wanneer je komt – reserveren is niet verplicht! –
Ik wil mijn MINI LOVE SHOOT reserveren op facebook:

Op zaterdag wordt de fotografie verzorgd door Pura Photography

Op zondag wordt de fotografie verzorgde door Kayphoto4u Personal Art Wedding Photography

De entree is gratis en deelnemen aan de MINI LOVE SHOOT ook. Na de shoot kun je de foto’s digitaal downloaden. Maar je kunt ook kiezen voor een foto, een boek of een afdruk op canvas. De keus is aan jou. Per foto is het tarief vanaf € 0,50 geldig.

De hippe vintage styling wordt verzorgd door Vintage weddings designed by Rich Art

#miniloveshoot #festivalweddingfair #weddingfair #festival #loveshoot #festivalwedding