Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/04/2021

Scroll to top

Top

Muziek Live

Muziek live

Huwelijksmuziek, Feestmuziek, Bruiloftsmuziek, Trouwmuziek

Iemand uit de kennissenkring of een professional?

Misschien heb je wel iemand in je familie of kennissenkring die wel wat muziek wil spelen of draaien op jullie trouwdag. Dit is natuurlijk aardig aangeboden en ook vaak een goedkope oplossing. Bedenk dan wel of het ook de muziek is die je wilt. Is de muziek geschikt voor het onderdeel van het feest waarvoor het is bedoeld, is het je smaak en denk je dat de genodigden het leuk vinden. En zoals eigenlijk voor meer vriendendiensten geldt: je kunt er vaak niet te veel eisen aan stellen.

Als je geen risico’s wilt nemen, kun je beter een professionele band of drive-in show boeken. Je kunt bijna altijd een CD van jouw muziek aanvragen, maar nog beter is om een optreden of een show te bezoeken. Meestal is er wel gelegenheid om ‘even om het hoekje’ te kijken bij een optreden. Veel bands en deejays houden ook zogenaamde ‘kijk- en luisterrepetities’ voor potentiële klanten, het is leuk en nuttig om deze te bezoeken. Je krijgt zo een goede indruk van het repertoire en de kwaliteit.

Ook kun je jouw keuze aanvullen met licht, laser en rookmachines. Bekijk altijd het repertoireoverzicht. Staan hier nummers op die je aanspreken dan ben je al een eind in de goede richting.

WeddingFair