Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 01/12/2020

Scroll to top

Top

Weddingplanner – Hoofdstuk: Planning

NIET TE GELOVEN, JE GAAT TROUWEN !

A dream come true

Na vele jaren samen denk je er wel eens over na, trouwen dat lijkt je wel wat. Je ziet veel vriendinnen die gaan trouwen en ineens op internet zie je allerlei bruiloft advertenties. Is dat een teken? Maar zal hij je vragen? En denkt hij er ook zo over? Je laat het maar gaan, wie weet dat het ooit gaat gebeuren. Zo dacht je misschien wel vaker.
Nu zijn jullie lekker even samen na een drukke periode, op een prachtige plek. Lekker tijd voor elkaar, want dat is belangrijk in een sterke relatie. Hij heeft je mee gelokt naar een heerlijk restaurant, jullie favoriete plekje in het park of naar een romantische stad. En ineens, zonder dat je het had verwacht, gaat hij op zijn knieën. ‘’ Wil je met me trouwen’’ klinkt het, en je hart ontploft van geluk: gebeurt dit echt? Droom ik? Moet iemand mij nu wakker maken?

Volmondig zeg je JA, met heel je hart. Je zegt JA tegen hem, je aanstaande man. Je zegt JA tegen een toekomst samen, met al het moois wat er mag komen. Je zegt JA tegen het avontuur dat jullie samen aangaan. En je zegt JA tegen de sprookjesachtige bruiloft die je al zo vaak in je dromen voor je zag. Woorden schieten tekort en je kunt je emoties niet langer inhouden, wat een intens moment.

NIET TE GELOVEN! Je gaat trouwen!

Het is een droom die uitkomt, nu gaat het hele avontuur beginnen. De ontdekking naar alles wat er bij komt kijken als je gaat trouwen. Maar voor nu ben je vooral erg trots, trots om zo’n geweldige man naast je te hebben. Dit moment zul je nooit vergeten, het begin van een nieuwe stap die jullie samen gaan maken. Vanaf het moment dat hij je heeft gevraagd, ben je niet meer alleen zijn vriendin, maar je bent nu een verloofde vrouw. Hoe sjiek klinkt dat!

WAT NU?!

Je gaat trouwen! Maar waar begin je? Want hoe worden je leuke ideeën constructieve plannen? Samen met een weddingplanner kun je alle ideeën die je hebt omzetten tot plannen die echt te realiseren zijn.

Het is logisch dat je zorgen hebt, bijvoorbeeld over de hoge kosten of je wilt dat alles tot in de puntjes perfect geregeld wordt, dan zijn de weddingplanners er om je zorgen te ontnemen. Zoals je  misschien al droomde zag alles er perfect uit, er was niks wat niet klopte. Maar in werkelijkheid is dat bijna niet alleen te regelen, er komt zo veel bij kijken. Het is dan fijn om iemand te hebben die je volledig ondersteunt en die er ook nog eens veel verstand van heeft.

Misschien heb je nog geen idee wat er allemaal bij het plannen van een bruiloft komt kijken, wat een weddingplanner voor taken heeft en wat de kosten van een weddingplanner zijn. Ga daarom zo snel mogelijk oriënteren, dit kan bijvoorbeeld online op verschillende sites en op trouwbeurzen. Natuurlijk zitten er kosten verbonden aan een weddingplanner, maar een weddingplanner heeft een groot netwerk en bereik en kan daardoor ook weer voor kortingen zorgen. Uiteindelijk is het dus voordeliger om een weddingplanner te hebben.

Een bruiloft zonder stress is ook heel veel waard, doordat de weddingplanner veel taken van je overneemt zodat jij niet alleen maar bezig bent met alles regelen en eigenlijk vergeet te genieten van de voorbereiding, want dat is ook een hele mooie ervaring.

Elke weddingplanner probeert op zijn of haar manier jullie bruiloft tot een perfect plaatje te brengen, dat is ook waar hij of zij gelukkig van wordt. Beide partijen gelukkig dus!
Zo wordt je bruiloft uniek, betaalbaar en perfect!

Weddingplanner specialisten die je kunnen helpen

Lovepreps

The Italian Wedding

Ja wij willen Trouwen!

Fille-Weddings & Events

Weis Events

The perfect weddingplanners

Weddingplanner Houvast

Marry You Weddingplanner

De Weddingcoach

Done! by Dien

Wedding Magazine

♥ Lees ook deze leuke blog’s ! ♥

blogpost magazine mannenmaandag
1

Laat een review achter

WeddingFair