Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/04/2021

Scroll to top

Top

Romantische trouwfoto’s voor het aanstaande bruidspaar

trouwfoto trouwfoto trouwringen in het zand

Romantische trouwfoto’s zijn dé herinnering aan de bruiloft.

Op het strand, in het bos of in het water, iedere trouwfoto is speciaal. Om deze nog specialer te maken, hebben wij een aantal romantische trouwfoto´s voor het aanstaande bruidspaar!

Deze foto is wel de beroemdste trouwfoto, de ohh zo bekende romantische kus! Of het nou liggend, staand of springend is, op iedere foto rol zie je wel één romantische kus.
Maar waarom wordt deze foto toch eigenlijk altijd gebruikt? Een romantische kus is vaak een uitdrukking van de liefde. Doordat het bruidspaar elkaar kust, kunnen de liefdesgevoelens voor elkaar sterk verhogen.

Op de foto’s spat de liefde er dan ook van af! Door elkaar te kussen, geef je aan dat je van elkaar houdt!
trouwfoto
bruidsfoto weddingfair

Natuurlijk blijft het niet bij één foto. Nog een bekende trouwfoto is de romantische lift. Romantisch worden opgetild door de bruidegom en dan een liefdevolle blik naar elkaar. Knipogend, gewoon lief of toch stiekem een klein kusje, alles kan! Dit geeft alleen maar een mooier effect op de foto!

trouwfoto lift

Ook een ontzettend leuk idee waar je ouders graag aan mee zullen werken (meestal). Om hun mooiste trouwfoto’s op te zoeken en deze te gebruiken wanneer jullie zelf trouwfoto’s gaat maken. Zo kun je de romantische trouwfoto’s van je ouders samen vasthouden, maar je kunt ook dezelfde locatie en dezelfde houding nabootsen voor je boek met herinneringen.

Je vrienden en gasten zullen ervan opkijken!
trouwfoto van ouders

Ook erg origineel is de L-O-V-E foto. De foto waarin het bruidspaar met de handen het woord LOVE maakt. Of de foto nou van de voor of achterkant is gemaakt, het is en blijft een enorm romantisch gebaar.

L-O-V-E is all you need!
trouwfoto LOVE

Hoe spannend is het! Je weet dat je heel binnenkort gaat trouwen, maar je hebt elkaar nog niet gezien op de trouwdagf. De minuten voordat je elkaar voor het eerst gaat zien zullen al zenuwslopend zijn, maar dan weet je dat je elkaar eindelijk mag zien en dan worden die zenuwen alleen maar erger! Hierdoor kan je ontzettend grappige, maar ook emotionele foto’s maken.

Deze onvergetelijke momenten moeten in je boek want ze versterken de herinnering!
trouwfoto eerste blik
trouwfoto eerste blik
trouwfoto eerste blik
trouwfoto eerste blik
trouwfoto eerste blik

Kinderen! Altijd leuk, maar op je trouwdag wil je ze wel een belangrijk plekje geven. Bij de ceremonie vooraan, naast opa en oma en tijdens de fotoshoot mogen ze natuurlijk met een paar foto’s meegenieten. Ze vinden het heerlijk  als ze een rol mogen spelen tijdens jouw bruiloft!

Kinderen genieten dubbel als ze een belangrijke taak mogen uitvoeren op de bruiloft.
kinderen op de bruiloft

Natuurlijk zouden we willen dat een bruiloft voor altijd duurt. Het feest, de taart, de jurk. Allemaal fantastisch, er gebeurt zoveel, de dag vliegt voorbij. En dan is het moment aangebroken dat je afscheid neemt van je gasten. Om z’n perfecte dag ook perfect af te sluiten kun je ook opvallende, bijzondere en romantische foto’s laten maken.

trouwfoto afscheid
romantische trouwfoto afscheid
trouwfoto lift

En dan als laatste de bedankt foto’s. Deze foto’s kun je later op de bedankkaart zetten. Dit kun je gebruiken om de vrienden en familie die naar jullie bruiloft zijn gekomen te bedanken!Natuurlijk kun je een schitterende “gewone” trouwfoto gebruiken. Maar een trouwfoto waarin jullie je liefsten je dankbaarheid daadwerkelijk tonen scoort natuurlijk dubbel zo goed! Kijk maar:

Nog veel meer tips voor romantische trouwfoto’s vindt je hier: Trouwfoto’s van de trouwjurk

trouwfoto bedankje

Laat een review achter

WeddingFair