WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Rosé-push-up-pops met appel en frambozen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Rosé push-up-pops met appel en frambozen

Rosé-push-up-pops met appel en frambozen omdat het zondag “dag van de rosé-wijn” is!
het is de perfecte tijd om ze zelf te maken met vers fruit en gekoelde rosé. Rosé all day!

Wat we gaan maken EN wat hebben we nodig:

[/vc_column_text][vc_single_image image=”14697″ img_size=”large” onclick=”custom_link” link=”https://www.foodnetwork.com/recipes/food-network-kitchen/pushable-rose-pops-3714273″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

appel-frambozen sap

[/vc_column_text][vc_single_image image=”14696″ img_size=”full” css_animation=”appear”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

rosé wijn

[/vc_column_text][vc_single_image image=”14701″ img_size=”full” css_animation=”appear”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

push up pops vormpjes

[/vc_column_text][vc_single_image image=”14700″ img_size=”full” css_animation=”appear”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Benodigdheden:

Voor 12 rosé push up pops

  • 360 ml Appel – Framboos sap
  • 53 gram smaakloze gelatine poeder (Albert Heijn/ toko)
  • 50 gram fijne kristal suiker
  • 600 ml gekoelde rosé wijn
  • 600 gram roomboter of vanille cake
  • 40 gram verse frambozen

Speciale benodigdheden:

12 push up pops (Twinkelotje, aliexpress, leukstetaartenshop.nl en bol.com, cup-cake store)

 

Instructies:

Giet de appel – frambozen sap in een pan. Strooi de gelatine poeder hier over heen en wacht 2 tot 3 minuten tot de gelatine poeder geabsorbeerd is in de sap.

Verwarm de pan met de sap en voeg hier de fijne kristal suiker aan toe. Wacht ongeveer 1 minuut tot de suiker en de gelatine helemaal zijn opgelost.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14698″ img_size=”large” css_animation=”appear”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Giet de sap in een grote bak en voeg hier de rosé wijn bij toe. Roer het mengsel en plaats deze vervolgens in de koelkast. Laat het mengsel 30 tot 45 minuten koelen en roer om de 10 minuten, zodat het mengsel wat steviger wordt.

Pak de cake en druk met de bovenkant van de rose-push-up-pops houder rondjes uit de cake. Duw deze rondjes vervolgens aan de onderkant van de push up pop houder. Vries de vormen in tot de gelatine hard is.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14699″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=al6jbYxWZnY”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Vul elke houder half met de gelatine mix. Vervolgens doe je er 2 frambozen bij. Vul de rest weer met de gelatine mix. Koel deze tot het volledig stevig is, maximaal 3 uur.

<– In het filmpje kun je alle stappen makkelijk volgen

De rosé push up pops zijn nu klaar om te serveren![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Related blogs