[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Styled Wedding: Rustic en Romantic!

Landelijk romantisch

Landelijk, mooi en filled with love, zo kun je deze fotoshoot wel omschrijven! Deze romantische trouwshoot is niet alleen heel mooi, het is ook nog eens inspirerend! Wat dacht je van de kanten dromenvangers op de tweede foto? Heel simpel om zelf te maken als decoratie op je bruiloft. So do it yourself! Gebruik kant in meters en bijvoorbeeld houten of plastic hoepels. Verschil in grootte of kleur van de stof voor afwisseling en maak het af met een mooi stuk lint.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4581″ css_animation=”appear” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4582″ css_animation=”appear” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Deze geweldige fotoshoot verklapt de romantische sfeer van een boerderij. De met honing afgewerkte taart, de sierlijke linten in de bomen die als simpele decoratie dienen, een schitterende jurk… Het is erg leuk om ‘accessoires’ aan je trouwshoot toe te voegen! In deze shoot is er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een witte pickup truck. Past perfect bij de locatie en de sfeer natuurlijk! Op een andere foto heeft de bruidegom een geitje vast. Ook dieren kunnen je trouwshoot dus net dat beetje extra geven, het is meestal wel wat ingewikkelder met fotograferen… Spontane foto’s gegarandeerd! Verder kun je volop gebruik maken van de locatie, maar ook van de styling. Denk dan bijvoorbeeld aan de grote gedekte tafel, of de Chesterfield achtige bank waar het bruidspaar zich op vertoeft. De klassieke Oud-Engelse meubelstijl past trouwens perfect bij het sfeervolle uiterlijk van deze styled wedding. Door een ‘binnenbank’ naar buiten te halen, creëer je een warm decor. De locatie zou zeker geschikt zijn voor een ‘echte’ bruiloft.. Grote bomen geven schaduw op een zonnige dag en het kampvuur verwarmt iedereen als het ’s avonds wat frisser wordt. Op iedere dag in het jaar, in ieder seizoen, zou deze sfeervolle bruiloft gehouden kunnen worden!

Kijk ook eens naar de aantrekkelijke bruidstaart in deze styled weddingshoot: de dekking op een bruidstaart, zoals marsepein of fondant, is weggelaten. De gasten zien dus precies hoe de taart opgebouwd is! De witte creme tussen de lagen is royaal aangebracht, de gesneden kiwi zorgt voor kleur en een frisse smaak. Bloemetjes als versiering zorgen voor een speelse, maar ook sierlijke uitstraling. De honing, die op het moment suprême over de taart wordt gegoten, zorgt voor een bijzondere aanvulling. Een echte finishing touch!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]1. INSPIRATIE BRUILOFT. rustic romantic2. INSPIRATIE BRUILOFT. diy lampionnen3. INSPIRATIE BRUILOFT. lampionnen diy4. INSPIRATIE BRUILOFT. bruidspaar boeket5. INSPIRATIE BRUILOFT. boeket6. INSPIRATIE BRUILOFT. haaraccessoire bruid8. INSPIRATIE BRUILOFT. groene corsage7. INSPIRATIE BRUILOFT. groen bruidsboeket9. INSPIRATIE BRUILOFT. corsage bruidegomA1. INSPIRATIE BRUILOFT. romantisch zomersA2. INSPIRATIE BRUILOFT. ringenA3. INSPIRATIE BRUILOFT. geitjeA4. INSPIRATIE BRUILOFT. bruidspaar en geitjeA5. INSPIRATIE BRUILOFT. bruidstafelA6. INSPIRATIE BRUILOFT. bruidstafel met bruidspaarA7. INSPIRATIE BRUILOFT. tafelbekledingA8. INSPIRATIE BRUILOFT. gouden appeltjesA9. INSPIRATIE BRUILOFT. taartB1. INSPIRATIE BRUILOFT. bruidspaar bankB2. INSPIRATIE BRUILOFT. bruidstaart honingB3. INSPIRATIE BRUILOFT. bruidstaart honing 2B4. INSPIRATIE BRUILOFT. bruidsmake upB5. INSPIRATIE BRUILOFT. trouwvervoerB6. INSPIRATIE BRUILOFT. trouwvervoer alternatief blikken

***CREDITS*** Deze styled weddingshoot is gefotografeerd door Allie Lindsey Photography www.theeverylastdetail.com
***CREDITS***
Deze styled weddingshoot is gefotografeerd door Allie Lindsey Photography
www.theeverylastdetail.com

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]