Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 06/03/2021

Scroll to top

Top

Shoot what it feels like!

Shoot what it feels like!

𝘛𝘰𝘤𝘩 𝘸𝘦𝘭 𝘦𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘮𝘰𝘰𝘪𝘴𝘵𝘦 𝘮𝘰𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦𝘯 𝘸𝘢𝘢𝘳 𝘫𝘦 𝘷𝘢𝘢𝘬 𝘰𝘱 𝘻𝘢𝘭 𝘵𝘦𝘳𝘶𝘨𝘬𝘪𝘫𝘬𝘦𝘯: 𝘥𝘦 𝘧𝘰𝘵𝘰𝘳𝘦𝘱𝘰𝘳𝘵𝘢𝘨𝘦. 𝘏𝘦𝘵 𝘭𝘪𝘦𝘧𝘴𝘵 𝘻𝘰 𝘱𝘶𝘶𝘳, 𝘴𝘱𝘦𝘦𝘭𝘴 𝘦𝘯 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘻𝘪𝘯𝘯𝘪𝘨 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬. 𝘏𝘦𝘵 𝘨𝘦𝘩𝘦𝘪𝘮 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘢𝘤𝘩𝘵𝘦𝘳? 𝘎𝘦𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘢𝘬 𝘧𝘶𝘯!

Als je niet gewend bent om voor de camera te staan, is het misschien even wennen. Maar probeer jezelf te blijven. Zet geen ander gezicht of andere houding op, het belangrijkste is om te ontspannen. De trouwfotograaf is een expert en na wat kleine aanwijzingen laat hij of zij jullie compleet jullie gang gaan. Er is geen richtlijn voor de perfecte foto, er zijn geen bepaalde regels over hoe je moet staan, iedereen is anders en iedereen is uniek.

Wanneer de fotograaf zich open stelt en zichzelf is, zullen jullie op dat moment daarin mee gaan. Het moet vertrouwd voelen en eigenlijk moeten jullie het idee hebben dat de fotograaf er niet eens is. Op de foto’s moeten jullie echt te zien zijn, wie zijn jullie als koppel en hoe zijn jullie. Ook wel: shoot what it feels like”, doe lekker je eigen ding en geniet van elkaar!

Het aller belangrijkste is lol maken, hoe leuk is het dat jullie dit met elkaar mogen doen. Plaatjes voor later schieten, op de mooiste dag van jullie leven. Fun maken dus, dan gaat de rest vanzelf!

𝐆𝐞𝐬𝐜𝐡𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐏𝐡𝐨𝐭𝐨𝐬𝟒𝐞𝐯𝐞𝐫

Photos4Ever
op Facebook

facebook roze[4514]

Photos4Ever
op Insta

instagragm roze 2[4515]

Meer over
deze periode

6-9[2536] - kopie

Laat een review achter

WeddingFair