Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 04/06/2020

Scroll to top

Top

SJP Bruidscollectie | Sarah Jessica Parker en GILT brengen bruidscollectie

SJP Bruidscollectie | Sarah Jessica Parker en GILT brengen bruidscollectie

SJP Bruidscollectie door Sarah Jessica Parker via webshop ook te koop in Nederland

Actrice Sarah Jessica Parker, bekend van hit serie Sex and the City, heeft een eigen kleding- en schoenenlijn ontworpen in samenwerking met de Amerikaanse retailer Gilt. En wat voor een! Namelijk een veelzijdige wedding collectie, die op elk moment van de bruiloft én daarna gedragen kan worden. De SJP Bruidscollectie blinkt uit in eenvoud, terwijl los verkrijgbare accessoires de bruid haar feestelijke uitstraling geven.

Of je nou als bruidsvriendin op zoek bent naar de juiste jurk voor de bruiloft en het feest, of  als bruid op zoek bent naar een classy bruidsjurk voor de ceremonie, die je ‘s avonds omtovert tot een modieuze outfit voor het feest, de SJP by Sarah Jessica Parker Bridal collectie heeft het allemaal!

Modieus en simpel met een twist
De SJP bruidscollectie by Sarah Jessica Parker kenmerkt zich door ongecompliceerde stukken, gemaakt van luxe stoffen uit Spanje, Frankrijk en Italië.  De silhouetten van de kledingstukken zijn modern en tijdloos. Denk aan maxijurken, jurken tot over de knie en jumpsuits. De kleding uit de collectie is bovenal simpel. Ook het kleurenpalet is simpel, met voornamelijk zwart, wit, lichtblauw en lichtroze. Wat de collectie een twist geeft, zijn de accenten die zijn toegevoegd, zoals strikken op de achterkant en veren. Deze accenten geven de collectie ook meteen een bridal feel.

Na de bruiloft nog te dragen
Volgens Sarah Jessica Parker hoeven bruiloften niet traditioneel te zijn. Dat komt zeker in de collectie naar voren! Daarnaast zijn kledingstukken uit de collectie zo ontworpen dat ze na de bruiloft ook nog gewoon gedragen kunnen worden. Hierover zegt ze: ‘’Of je nou de persoon bent die naar het altaar loopt of te gast bent op de bruiloft, deze stukken zijn allemaal prachtige aanvullingen in je kledingkast. De intentie van de collectie is dat de stukken ook te dragen zijn na de speciale dag.’’

De schoenencollectie
De schoenen uit de collectie zijn, in tegenstelling tot de kledingstukken, niet zo simpel gehouden. De collectie heeft opvallende pumps met een punt, maar ook satijnen schoenen met een open teen. Er is gebruik gemaakt van glitter, opvallende accenten, strikjes en glimmend materiaal. Er zijn zowel schoenen met als zonder hak. Een paar schoenen uit de SJP collectie maken een modieuze bruidslook helemaal af.

De prijzen van de SJP by Sarah Jessica Parker collectie  variëren tussen de €350 en €2875 euro. De verzendkosten zijn $10,- Bekijk de collectie hier.

Sarah Jessica Parker haar gevoel voor mode is bekend en geliefd over de hele wereld. Met deze bridal collection heeft ze haar gevoel voor mode zeker bewezen. Met de items steek je jouw bruiloft in een luxe en on-traditioneel jasje. Perfect voor de modieuze bruid!

Alle afbeeldingen komen van: https://www.gilt.com/designer/sjp-by-sarah-jessica-parker

Laat een review achter