Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 26/10/2020

Scroll to top

Top

The Big Day

It’s time to shine!

Het is eindelijk zo ver, de trouwdag! Maar hoe ziet de dag eruit en wat neem je als bruid allemaal mee?

‘’ De dag uit je dromen’’

De grote dag is aangebroken: jullie gaan trouwen!

De ochtend van jullie trouwdag is een druk moment. Het is de start van een mega spannende dag waar je al maanden naar uit kijkt, je krijgt veel berichtjes, er zijn allerlei mensen die je aankleden, opmaken en er heerst een spanning  bij heel de familie. Waarschijnlijk heb je wat onrustig geslapen, er zal van alles door je hoofd zijn gegaan, is alles geregeld? Je hoofd zal er wel niet naar staan maar het is wel belangrijk om even goed te ontbijten, het wordt een heftige dag waar je vaak wordt overdonderd door alles en iedereen dat je jezelf wel eens vergeet. Na een goed ontbijt en een mooi opgemaakt gezicht mag je dan eindelijk de jurk aan waar je al weken naar verlangt!

Nadat jij er helemaal klaar voor bent om te vertrekken is het tijd voor de ‘’first-look’’. Het prachtige moment waar je aanstaande jou voor het eerst ziet. Dit is perfect om door te fotograaf vast te laten leggen, het levert prachtige plaatjes op. Vanaf dit moment zijn jullie samen en zijn jullie klaar om dan echt het huwelijksbootje in te stappen.

Op de locatie aangekomen zullen jullie beginnen met de ceremonie, gevolgd door het aansnijden van de taart en de receptie. Na deze emotionele en mooie momenten is het tijd om samen met jullie dierbaren te genieten van een heerlijk diner, om vervolgens de dag af te sluiten met een knallend feest.

Het zal een dag uit je dromen worden waar een lach, traan en warm gevoel voorbij zullen komen.

TIP: ♥
Misschien heb je er nog helemaal niet over nagedacht, maar het is erg handig om een Bridal Emergency Kit op zak te hebben wanneer de grote dag is aangebroken. Allerlei kleine dingen die eventueel goed van pas kunnen komen. Check it out!

♥ Lees ook deze leuke blog’s ! ♥

blogpost troujwen zomer
blogpost look

Laat een review achter

WeddingFair