Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 12/07/2020

Scroll to top

Top

Trouwagenda

Trouwagenda aanvragen

JIJ GAAT TROUWEN, GEFELICITEERD!

Daar hoort een cadeau bij:

DE TROUWAGENDA!

Reserveer NU jouw exemplaar en plan een bruiloft zonder stress

Plan je bruiloft met de Trouwagenda en beleef een zorgeloze bruiloft. Meer dan 30.000 bruiden gebruiken de Trouwagenda voor het plannen van het budget en het maken van een draaiboek. De ceremoniemeester maak je blij met de handige leverancierslijst!

*(In de winkel kost de agenda € 9,95)

WeddingFair reserveer s.v.p. mijn cadeau:

  • Voornaam in het linkervakje en achternaam in het rechtervakje invullen s.v.p.

In de Trouwagenda staan veel handige tips van trouwspecialisten, een 24-maandsplanner, voorbeelden van moodboards, ruimte om foto´s te plakken, een planner met checklist enzovoort.

Het full-colour boekje op handig A5-formaat is een “magenda”. Wat?: een informatieve 24-maands agenda met de handigste hulpmiddelen voor het plannen van een bruiloft. Door het formaat past het in elke handtas. Om steeds weer te bekijken, je eigen notities te krabbelen, foto’s te plakken én te bewaren om later nog eens te bekijken.

Met toelichting over het budget, de kosten van een gemiddelde bruiloft en (een voorbeeld van)  de verdeling van de verschillende kosten en een heuse weddingplanner. Zo heb je een handig vertrekpunt om je eigen budget bij te sturen.

Je ontvangt tevens de e-nieuwsbrief van WeddingFair en de deelnemers aan WeddingFair kunnen hun nieuwtjes ook met jou delen.