Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 22/10/2019

Scroll to top

Top

Trouwen in Zuid Holland

Trouwlocaties. De gemeente Pijnacker-Nootdorp biedt volop mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Er zijn diverse bijzondere trouwlocaties. Van mei tot en met september is zelfs buiten trouwen mogelijk! Maar u kunt ook kiezen voor de eenvoudige huwelijksvoltrekking. Voor een verlaagd tarief krijgt u een korte standaard toespraak in het gemeentekantoor. Wilt u meer weten? Neem dan contact op via tel. 14 015 of kijk op de website.

Gemeente               Pijnacker-Nootdorp
Website                   www.pijnacker-nootdorp.nl
Telefoon                  14 015

trouwen in pijnacker nootdorp

U heeft besloten om te gaan trouwen of u gaat een geregistreerd partnerschap aan. Dan maakt u ongetwijfeld plannen voor een onvergetelijk dag. Wordt het een groot feest met alles erop en eraan? Of toch liever een intieme ceremonie met naaste familie en vrienden? Wat uw wensen ook zijn, in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is voor iedere gelegenheid een passende locatie en buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand beschikbaar.

Gemeente                Bodegraven-Reeuwijk
Website                    www.bodegraven-reeuwijk.nl
Email                        info@bodegraven-reeuwijk.nl
Telefoonnummer   0172 – 522 522

trouwen in bodegraven reeuwijk

Het waardevolle rijksmonument ‘t Hof van Hillegom is bij uitstek geschikt voor een huwelijksceremonie. De stijlvol ingerichte trouwzaal, de Sixkamer, heeft de juiste sfeer om een huwelijksvoltrekking dat hele bijzondere tintje te geven. De ambtenaar van de Burgelijke Stand brengt ruim voor de huwelijksdatum een bezoek aan jullie om te horen wat jullie persoonlijke wensen zijn. Een korte formele ceremonie, een uitgebreide plechtigheid of iets daar tussen in, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Gemeente                Hillegom
Website                    www.hillegom.nl
Telefoonnummer   14 0252

trouwen in hillegom

Intiem? Groots? In de kerk? Op het gemeentehuis? Of op een oud zeiljacht aan de plas? De gemeente Kaag en Braassem is rijk aan landelijke, waterrijke, grote en knusse trouwlocaties. Wat jullie wensen ook zijn, er is in onze gemeente altijd een geschikte locatie te vinden. Onze medewerkers en Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand staan voor jullie klaar om jullie dag ook echt jullie dag te laten zijn. Succes met de voorbereidingen, en vergeet in alle drukte vooral elkaar niet.

Gemeente               Kaag en Braassem
Website                   www.kaagenbraassem.nl
Telefoon                  071-332 72 72

trouwen in kaag en braassem

Voortaan kunnen bruidsparen in Katwijk op een locatie naar keuze in het huwelijk treden. Voorheen was trouwen mogelijk op negen aangewezen locaties.Steeds vaker kwam echter vanuit bruidsparen de wens om op een locatie naar eigen keuze te kunnen trouwen, in Katwijk vaak strandpaviljoens. Katwijk anticipeert hierop door indien gewenst trouwlocaties voor één dag aan te wijzen. De gemeente hoopt met dit besluit aantrekkelijk te blijven als trouwgemeente.

Gemeente                Katwijk
Website                    www.katwijk.nl
Telefoonnummer    071-406 50 00

trouwen in katwijk
Trouwen Leiden bij WeddingFair

Gemeente                Leiden
Website                    www.leiden.nl/trouwen
Telefoonnummer    14 071

Trouwen in de Gemeente Leiden bij WeddingFair

Binnenkort gaat u trouwen voor de ambtenaar van de burgerlijke stand. Het gemeentebestuur van Leiderdorp wil u hiermee van harte feliciteren. Er zal veel op u afkomen, want hoe klein of groot u de huwelijksdag ook wilt vieren, er moet veel geregeld worden. De datum moet worden vastgesteld en u hebt misschien al wel een idee wat u wilt gaan doen op de huwelijksdag. In Leiderdorp kunt u kiezen uit verschillende trouwlocaties. Waar u ook voor kiest, onze medewerkers doen er alles aan om het u naar de zin te maken en het een onvergetelijke dag te laten worden.

Gemeente                Leiderdorp
Website                    www.leiderdorp.nl
Telefoonnummer    071-54 58 500

Trouwen in Leiderdorp

U wilt van uw trouwdag of van de dag waarop uw partnerschap wordt geregistreerd een onvergetelijke dag maken. En de gemeente Leidschendam-Voorburg wil daarbij niets aan het toeval overlaten. De gemeente biedt u: mooie, historische trouwlocaties en een corps van goed opgeleide en vriendelijke ambtenaren van de burgerlijke stand die u zullen begeleiden op dit heel belangrijke moment in uw leven.

Gemeente               Leidschendam-Voorburg
Website                   www.leidschendam-voorburg.nl
Telefoonnummer    14 070

trouwen in leidschendam-voorburg

In de gemeente Midden-Delfland bent u verzekerd van een mooie ceremonie. Daarnaast kunt u rekenen op persoonlijke aandacht van toegewijde ambtenaren die niets aan het toeval overlaten om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Hiervoor zijn verschillende aantrekkelijke locaties beschikbaar. Het nieuwe gemeentehuis beschikt over een moderne trouwzaal met een prachtig landelijk uitzicht. De mogelijkheid bestaat om met het ”huwelijksbootje” aan te meren aan de kade van het gemeentehuis.

Gemeente                Midden-Delfland
Website                    www.middendelfland.nl
Email                        kcc@middendelfland.nl
Telefoonnummer    015-380 41 11

trouwen in midden delfland

De trouwdag van uw leven wil de gemeente Oegstgeest u geven! Stap uit uw koets of trouwauto in een historische omgeving tussen eeuwenoude eiken. De gerenoveerde trouwzaal van het gemeentehuis past helemaal in de stijl van het monumentale pand. Dit wordt uw mooiste dag in een prachtige en romantische omgeving. Houdt u meer van klein en intiem? Kies dan het tuinhuisje ook wel ‘het kleinste trouwzaaltje van Nederland’ genoemd, omringd door prachtige bomen in de zonnige tuin van het gemeentehuis. Ja, ik wil trouwen in Oegstgeest!

.

Gemeente                Oegstgeest
Website                    www.oegstgeest.nl
Telefoonnummer   14 071

trouwen in oegstgeest

De gemeente Rijswijk is mede dankzij het vele groen en een groot aantal historische panden binnen de gemeentegrenzen een geliefde plek om te trouwen. In of nabij het groen zijn locaties te vinden waar je op deze speciale dag elkaar het jawoord kunt geven. Voor een huwelijk of partnerschap met een meer moderner karakter, staat het stadhuis ter beschikking.

Gemeente               Rijswijk
Website                   www.rijswijk.nl
Telefoonnummer   14 070

In de gemeente Voorschoten sluiten we gemiddeld 150 huwelijken en geregistreerd partnerschappen per jaar. Iedere voltrekking is weer een persoonlijke gebeurtenis waar de gemeente graag haar bijdrage aan levert zodat u een onvergetelijke dag heeft.
U kunt elkaar het Ja-woord geven in de karakteristieke Raadzaal of op één van de schitterende trouwlocaties die in Voorschoten te vinden zijn.

Gemeente                Voorschoten
Website                    www.voorschoten.nl
Email                        trouwen@voorschoten.nl
Telefoonnummer   14 071

trouwen in voorschoten

Trouwen in Wassenaar heeft iets bijzonders, dat blijkt uit de vele huwelijken die hier voltrokken worden. In Raadhuis De Paauw zijn twee stijlvolle trouwzalen ingericht. Dit vormt een prachtig decor voor uw trouwdag. Wassenaar beschikt over meer unieke buitenlocaties, in het groen of aan het strand. Bezoekt u onze site voor de overige officiële trouwlocaties.

Gemeente                Wassenaar
Website                    www.wassenaar.nl
E-mail                       trouwen@wassenaar.nl
Telefoonnummer   14 070

Trouwen is niet zomaar een papiertje tekenen, trouwen is een belofte, een uiting van liefde en ook een herinnering. Zo’n dag moet door u en uw gasten beleefd worden. Met onze trouwambtenaar kunt u een aantal wensen doornemen, zodat de ceremonie helemaal bij u past. De keuze van de locatie is ook van belang, trouwt u op het gemeentehuis? Of heeft u een speciale locatie in gedachte? Heel veel kan, bespreek het ook met de consulent burgerzaken.

Gemeente                Westland
Website                    www.westland.nl
Telefoonnummer   14 01 74

Trouwen in groen Zoeterwoude betekent het ja-woord uitspreken aan uw geliefde in een unieke gemeente, met een diversiteit aan trouwlocaties. Zo kan uw huwelijk of partnerschap gesloten worden op een vijftal locaties, waarvan iedere locatie zijn eigen stijl en sfeer heeft. Op de mooiste dag van uw leven waarop u in het middelpunt staat, kiest u natuurlijk de locatie midden in het Groene Hart, waar u zich het meest ver-trouwd mee voelt. Graag verwijzen wij voor uitgebreide informatie over de locaties, voorwaarden en trouwambtenaren naar de website van:

Gemeente            Zoeterwoude
Website                www.zoeterwoude.nl
Email                    burgerzaken@zoeterwoude.nl
Telefoon               071-580 63 00

Trouwen in Zoeterwoude

Wil je schilderachtig pittoresk, romantisch aan de kust of ’n tikkeltje luxe…. Trouwen in Noordwijk kan aan bijna alle wensen tegemoetkomen, waardoor de bijdrage van de locatie ervoor zorgt dat het een prachtdag wordt. De trouwambtenaar van de gemeente neem je gewoon mee naar de locatie van je keuze. Wil je je verdiepen in de mogelijkheden en de tarieven ga dan naar www.noordwijk.nl

Gemeente                   Noordwijk
Website                        www.noordwijk.nl
Email                            gemeente@noordwijk.nl
Telefoonnummer        071 – 36 60 000

Trouwen in Noordwijk

Trouwt u in Noordwijkerhout dan kan dat op een aantal locaties. Het gemeentehuis heeft een mooie stijlvolle trouwzaal die uit 1956 dateert. Trouwt u liever tussen de bollenvelden en op steenworp afstand van het strand? Op Landgoed Tespelduyn zijn twee mooie locaties waar u elkaar het ja-woord kunt geven. Ook is het mogelijk om het burgerlijk huwelijk te voltrekken in de Witte Kerk, in het centrum van Noordwijkerhout. Kiest u er voor om te trouwen in De Zilk, dan kan dat in het onlangs verbouwde Trefcentrum De Duinpan. Meer informatie vindt u op onze website.

Gemeente            Noordwijkerhout
Website                www.noordwijkerhout.nl
Telefoon               14 0252

Trouwen in Noordwijkerhout