Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/04/2021

Scroll to top

Top

Trouwjurk Aracella by Maggie Sottero

Trouwjurk Aracella by Maggie Sottero

Trouwjurk Aracella by Maggie Sottero

Stralend als een echte prinses in trouwjurk Aracella by Maggie Sottero

Deze week een echte prinsessenjurk, eentje waar je vroeger van droomde en misschien nu nog steeds wel; de Aracella. Dan kan dit zomaar dé jurk zijn , waar jij helemaal verliefd op kan worden.
Nou ja als 2e liefde dan. ?

Twee jurken
met veel overeenkomsten en toch een hele andere look and feel. De Aracella Marie en de Aracella. De Aracella Marie heeft een boothals die de jurk iets degelijker maakt en de Aracella een hartvormige hals die een spectaculaire decolleté weergeeft. Twee spectaculaire jurken met de uitstraling van een echte prinses, waar iedereen zijn hart sneller van zal gaan kloppen.

De rok van de jurk is van ontelbare laagjes zachte tule met een mooi aangeknipt sleepje, die zeker niet te missen is. Een spectaculaire! bruidsjurk, door de mooie details op het corset en de prachtige ruisende rok. Dit zijn wel de eye-catchers van de trouwdag, die de Aracella tot een echte prinsessenjurk maken.

Wel eerst even één tip, zoek alvast iemand die je helpt met een bezoekje aan het toilet. Daar heb je verschillende technieken voor; je vind ze op deze pagina: met trouwjurk naar de plee.

ARACELLA MARIE
De jurk heeft een ronde vrouwelijk boothals, die doorloopt naar het zijden schouderpand die de schouder discreet bedekt. Het lijfje is een nauw aangesloten corset wat prachtig is versierd met Swarovski kristallen, die jou doen stralen. De parelknopen aan de achterkant zorgen voor een glamoureuze look en maken de ‘prinsessenjurk’ een echt snoepje-voor-het-oog.

Jouw 2e liefde?
Misschien is de Aracella Marie dan ook wel jouw 2e liefde. Met deze jurk word je zeker de prinses waar je vroeger van droomde. Om het plaatje helemaal compleet te maken, is het leuk om een mooi kroontje op de te zetten. Dit kan van bloemen, maar ook van parels of Swarovski kristallen.  Dit is de dag dat jij je als een prinses mag gedragen. Jouw prins op het witte paard, wordt op de mooiste dag van je leven, dan ook jouw man, de man van je dromen.

ARACELLA
Als je hart nog geen sprongetje heeft gemaakt, dan gebeurt dit nu wel. Trouwjurk Aracella is gemaakt van dezelfde stofsoorten als de Aracella Marie. De Aracella heeft een mooie hartvormige halslijn, geaccentueerd met het metalen borduurwerk en de glinsterde Swarovski kristallen. Zal dit dan misschien je droomjurk worden? Gelukkig zijn de meerdere laagjes zachte tule, bij beide trouwjurken even mooi en even spectaculair en niet te vergeten met de koninklijke uitstraling van een heuse Prinses.

Explosief en sexy
dat zijn de kenmerken van de Aracella. Met deze jurk, als echte blikvanger, zal jij shinen op de mooiste dag van je leven. Ow en niet te vergeten, samen met je aanstaande natuurlijk. ?
Het is een keuze uit een  iets bedektere top met de schouderpanden of een hartvormige halslijn die wat meer van je huid laat zien. Het zijn twee trouwjurken met totaal verschillende uitstralingen.

Kenmerken van Aracella Trouwjurk
Elegantie en glamour kenmerken deze trouwjurk in baljurj-stijl. Met een volumineuze tule rok, romantische sweetheart halslijn, een kanten top, geaccentueerd met borduringen van gemetaliseerd garen en glinsterende Swarovski kristallen. Afgewerkt met parelknoopjes die over de ritssluiting vallen. 
Collectie:               Maggie Sottero 2018 Bruidsjurken collectie
Stijl:                        Baljurk
Materiaal:              Tule, kant, kanten applicaties, kristallen en parels
Kleur:                      Off White
Silhouet:                 Lage Rug
Maten:                     34-56
Halslijn:                  Off-shoulder met sweetheart halslijn
Prijscategorie:       € 1.000 – € 1.500

Laat een review achter

WeddingFair