Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/05/2021

Scroll to top

Top

Trouwjurk Dracma by Pronovias

Trouwjurk Dracma by Pronovias

Trouwjurk Dracma by Pronovias 2018

Wihoee deze week een stunning dress!! Ga er maar even goed voor zitten en haal die hete thee maar even  weg. De Trouwjurk Dracma is een bruidsjurk uit de nieuwe collectie van Pronovias voor 2018. Een Spaans bruidsmodelabel, samen met een team ontwerpers zorgen zij ervoor, dat jij op je trouwdag in jouw DROOMjurk trouwt. Een hele mooie elegante en classy bruidsjurk. Liefde op het eerste gezicht, bij het zien van deze bruidsjurk.

Meermin met aangeknipt sleepje

De jurk heeft een meerminnen ontwerp. Het ontwerp wordt versterkt door de rok die als een waterval om de benen golft. De rok van de bruidsjurk Dracma is van soepel satijn en straalt een prachtige elegantie uit. De rok loopt uit in een sleepje. Op de taille zit een bandje waardoor het een kittige 2-delige uitstraling heeft.

Transparant kant

Het lijfje is transparant. Het kant wat alles bedekt, maakt de jurk  klassiek, maar toch sexy. Aan de voorkant, van Dracma is een diepe V-hals te zien. Deze is niet al te sexy en ziet er verzorgd uit, door de bedekking van kant. Een onderdeel wat ik erg vrouwelijk vind, is het off-shoulder gedeelte terwijl de jurk toch mouwen heeft. Natuurlijk is er bij de trouwjurk  Dracma voor gezorgd dat wordt voorkomen dat mouwen omhoog kruipen en alsnog de schouders bedekken. De ingewerkte top, zorgt ervoor dat alles mooi aansluit op de huid en alles op zijn plek blijft zitten.

DRACMA by Pronovias 2018
Een echte aanrader bij trouwjurk  Dracma, is een mooie sluier. Een mix van tule en kant, een mix van netjes en sexy. Combinaties die samen schitteren, net zoals de combinatie: jij samen met jouw aanstaande. Een jurk om in te stralen en jouw mooie dag tot een perfecte dag te laten verlopen.

Meer pics van de fotoshoot Pronovias 2018:

Model Dracma van de Pronovias 2018 collectie, is een elegante trouwjurk uitgevoerd in crepe en kant. De halslijn is off shoulder en het lijfje is transparant en kan worden gedragen met een innertop (inbegrepen) De huidskleurige tule loopt door, zodat deze perfect aangesloten zit op het lichaam.       

Dress Details

Collectie:            Pronovias 2018 Bruidsjurken collectie
Stijl:                     Meermin
Kleur:                  Off White
Silhouet:             Lage Rug, Fishtail
Halslijn:              Off-shoulder
Prijsindicatie:     € 1.750 – € 2.000

Ik wil meer Trouwjurken van de week zien! (klik)

Laat een review achter

WeddingFair