Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/05/2021

Scroll to top

Top

Trouwjurk La Superba by CrystallineBridals

Trouwjurk La Superba by CrystallineBridals

Trouwjurk La Superba van CrystallineBridals

Daar is die dan! De nieuwe collectie voor bruiden 2018. Trouwjurk La Superba van CrystallineBridals is de schitterende ster uit de splinternieuwe Aurora collectie.

Een collectie waar elke jurk een naam van een ster heeft gekregen uit het universum. Elke ster net zo sprankelend en uniek als de jurken uit deze collectie. In het bijzonder valt ons oog op de La Superba, een prachtige jurk with a lot of shimmering.

Trouwjurk la Superba is een van de ontwerpen uit de nieuwe Aurora-collectie van CrystallineBridals. De collectie is een ode aan de vrouwelijkheid en is ontworpen met liefde en aandacht voor alle lichaamsvormen van de Prinsessenbruid.

De jurk bestaat uit een speciaal gevormde hoepelrok wat hem zijn unieke vorm geeft. Body en rok zijn overtrokken met satijn en daaroverheen een semitransparante glitterstof. De body sluit met een vetersluiting wat ervoor zorgt dat de jurk goed op zijn plek blijft zitten en als een bruid gaat zitten voor het diner bijvoorbeeld iets losser gemaakt kan worden. Eet iets prettiger!

Alle jurken van de Aurora collectie hebben namen gekregen van sterren uit het Universum, elk net zo uniek en sprankelend als de collectie. De naam van de collectie refereert aan de het lichtverschijnsel wat we kunnen zien in de poollichten Aurora Borealis en Aurora Australis. Een lichte gloed of een stralenbundel  van glanzende glimmers die lijken te dansen op de wind.

Combineer die kennis met Aurora, in de betekenis van de Godin van de dageraad, en je krijgt een goed beeld van deze sprankelende collectie. La Superba schittert als een echte fysieke ster en als spreekwoordelijke ster voor de aanstaande bruid.

Model la Superba van de CrystallineBridals 2018 Aurora-collectie. De explosieve rok met een opwindend volume, is de eyecatcher van de jurk. De glitterstof versterkt de uitdagende vorm voor de zelfbewuste moderne bruid. De sweetheart-bodice benadrukt de vrouwelijkheid.

Dress Details

Collectie:
Stijl:       
Kleur:    
Maat:
Silhouet:
Halslijn:  
Materiaal:
Bijzonderheden:
Prijsindicatie:

Bekijk de VIDEO:

CrystallineBridals 2018 Aurora bruidscollectie
Baljurk met vetersluiting
Off White
32-62
Prinses met hoepelrok
Off-shoulder, Hartvormige Sweetheart-top
Satijn en semi-transparante glitterstof
Handmade, persoonlijke aanpassingen in uitvoering en kleur zijn mogelijk
€ 1.495 – € 2.000

Laat een review achter

WeddingFair