Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/05/2021

Scroll to top

Top

Trouwjurk van de week

Trouwjurk Sweetheart 1121

Trouwjurk Sincerity 3972

Trouwjurk Kaylin
by Blue By Enzoani

Trouwjurk la Superba
by CrystallineBridals

Trouwjurk Dracma
by Pronovias

Trouwjurk Aracella
by Maggie Sottero

Maggie-Sottero-Wedding-Dress-Aracella-6MW237-alt1

Tales of the Jazz Age
Galia Lahav

Galia Lahav Katharina WeddingFair 5

Bruidsjurk Inca
Grace Loves Lace

Grace of Love trouwjurk WeddingFair a

Trouwjurk van de week

Het uitkiezen van een jurk is niet altijd even makkelijk en iets wat je maar één keer doet, daarom proberen wij jou daar een beetje mee te helpen. Elke week komt er een nieuwe ‘trouwjurk van de week’ .  Iedere week een andere jurk met een eigen verhaal, van heel chique tot heel klassiek. Om jou een beetje op weg te helpen hebben wij hieronder een paar prachtige bruidsjurken geprojecteerd.

De grote dag, een dag die je nooit meer gaat vergeten, je bruiloft. Één van de belangrijkste dingen is dan ook de jurk. Het pronkstuk van de dag, de eerste indruk van je aanstaande in die prachtige droomjurk. Het is daarom belangrijk dat je een jurk kiest die helemaal bij jou past, waarvan jij zeker weet dat is hem. Klik op de afbeelding voor meer info.

Het is belangrijk dat je een jurk kiest, waarbij jij het gevoel hebt DIT is ‘m. Wanneer je een jurk ziet, aantrekt en je komt ergens in de 7e hemel terecht, dan weet jij het zeker!. Dan is daar nog het moment dat je jouw droomjurk aan je  moeder(s) of vriendinnen laat zien. Als die ook helemaal weg zwijmelen, dan is dit de perfecte trouwjurk voor jou. Een keuze die niet te lang moet duren, want dan hoor je dat stemmetje van je moeder; ‘schat als je twijfelt doe het dan gewoon niet’. Door elke week een ‘Trouwjurk van de week’ te posten, merk je vanzelf of op cloud nine belandt of niet.

Jouw trouwjurk kies je met gevoel!

Laat een review achter

WeddingFair