Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 22/04/2019

Scroll to top

Top

Trouwen en feesten op een landgoed

Trouwen en feesten op een landgoed

Landgoed Huis de Voorst – trouwlocatie met Kasteel-allure

Landgoed Huis de Voorst staat bekend als een van de mooiste trouwlocaties in de IJsselstreek van Overijssel.

Of het nu gaat om een perfect verzorgde bruiloft, een gezellige receptie  of een zakelijk congres, zij weten de juiste ambiance te creëren. Je vindt hier een aantal voorbeelden van het interieur van het hoofdhuis op het Landgoed naast de nieuwe setting die de trouwlocatie kort geleden in gebruik heeft genomen om in de weidse tuinen buiten de kunnen trouwen.

Huis de Voorst WeddingFair

Trouwlocaties in Overijssel, trouwen in een tuin. Bruid en vader op weg naar het altaar

Bijzonder aan dit landgoed is de absolute privacy waaronder je huwelijk wordt voltrokken. Tijdens de bruiloft heb je alle vertrekken én de tuin helemaal voor jezelf. Je kunt op deze trouwlocatie dus feesten tot in de kleine uurtjes zonder lastig te worden gevallen door pottekijkers.

Door de aaneenkoppeling van sfeervolle zalen, waarin de gasten een binding met ‘vroeger’ voelen, wordt ieder feest een actieve aangelegenheid, omdat iedereen van kamer naar kamer kan rouleren. De huwelijksceremonie en het trouwen is een uiterst smaakvolle maar ook emotionele en persoonlijke gebeurtenis, omdat de Gemeente Lochem, waaronder Eefde ressorteert, uitstekende trouwambtenaren heeft, welke een zeer persoonlijke benadering kennen.

Landgoed Huis de Voorst

Trouwlocaties Dit is de Blauwe kamer waarin het huwelijk wordt voltrokken

De nieuwe trouwkamer is uniek en van een hoge kwaliteit. Fris, turkooizen- kleurig fluweel behang, fluwelen overgordijnen met zwarte biesjes, special ontworpen zwart fluwelen lampen op elke vensterbanken, voorzien van kristaldiamanten randje en zwart fluwelen stoelen voorzien met het familiewapen in puur zilver gesticht. Elke detail heeft aansluiting op een ander detail en onderdeel in deze nieuwe trouwkamer.

Superior weddingvenue in the Netherlands. Private.

Trouwlocaties Landgoed en Kasteel Tuinen in Overijssel

In het Suite koetshuis bevinden zich de vier “Baron van Ashford” Suites. Elke Suite is circa 70m2 en is sfeervol, klassiek & stijlvol ingericht, voorzien van Amerikaanse Kingsize & Queensize Hemelbedden. Elke Suite beschikt over 2 twee persoonskamers voorzien van een badkamer.Alle stijlvolle Suites zijn ingericht in stijl van de gouden eeuw van de beroemde schilder Rembrandt & voorzien van een moderne flatscreen TV met DVD/CD, een minibar & keukenstudio met kleine zitgelegenheid.

Wedding venue private Netherlands

Traditionele dans om de moeder van de bruid te eren

Kerstsfeer Lasndgoed Huis de Voorst Trouwlocatie

Trouwlocatie waar je ook kunt trouwen in Kerstsfeer