Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 28/11/2020

Scroll to top

Top

Trouwpak op maat winnen; de bruidegom komt in actie

Trouwpak op maat winnen; de bruidegom komt in actie

Trouwpak op maat winnen; de bruidegom komt in actie
Ga jij binnenkort trouwen? Win een trouwpak op maat!

Ben jij verloofd? Allereerst, gefeliciteerd met de verloving! Maar voor dat je werkelijk gaat trouwen, moeten er waarschijnlijk nog een hoop voorbereidingen getroffen worden. Afhankelijk van hoe snel je gaat trouwen, moet er nog een bruidstaart geregeld worden, de bruid moet haar trouwjurk uitzoeken, misschien moeten jullie zelfs nog op zoek naar de juiste locatie! Jij als bruidegom moet natuurlijk nog het perfecte trouwpak vinden. En dat allemaal binnen een bepaald budget! Wij kunnen jou als bruidegom gelukkig wat stress besparen. Bij ons kun je namelijk een trouwpak op maat winnen!

Stel je voor dat je dankzij Weddingfair het perfecte trouwpak weet te vinden, en dat helemaal voor niks! Het is een droom die uitkomt. Lees snel verder om erachter te komen hoe je een trouwpak op maat kunt winnen!

Wat moet je doen om deze budgetbooster te winnen?
Ontzettend simpel: kom naar de trouwbeurs van Weddingfair in Den Haag op zondag 30 september en laat je verrassen. De trouwbeurs van Weddingfair is dé beurs voor bruidsparen die volop inspiratie willen opdoen voor hun ideale bruiloft, kennis willen maken met specialisten uit de trouwbranche en geïnteresseerd zijn in toffe voordelen voor de organisatie van hun bruiloft.
Bovendien ontvangen alle bruidsparen op de beurs de nieuwste trouwagenda, die ontzettend handig is bij het plannen van je bruiloft. Het allerbeste? De entree is gratis. Én je kunt dus een trouwpak op maat winnen!

Wat win je precies?
Als jij een trouwpak op maat wint, heb je ook nog eens heel veel keuzemogelijkheden. Je hebt namelijk de vrije keus in de stijl van het jasje, de stof van het trouwpak en de kleur. Je kunt ook kiezen of je een 2-delig pak wilt of een 3-delig pak, waar je er een gilet bij krijgt. Bovendien kun je ook de stijl van de revers zelf bepalen, en waar de zakken komen (binnen en/of buiten). Kortom: het pak wordt helemaal op maat gemaakt, speciaal voor jou. En het trouwpak wat je wint heeft maximaal een waarde van maar liefst €750,- euro!

Waar wacht je nog op? Kom langs op de trouwbeurs van Weddingfair in Den Haag en wie weet win jij wel dat prachtige trouwpak op maat. #loveandwin

Hoe ziet jouw ideale trouwpak eruit?

Laat een review achter

WeddingFair