Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/05/2021

Scroll to top

Top

Vlechten: 22 Coupes voor een vlotte voorjaars-bruid

Vlechten: 22 Coupes voor een vlotte voorjaars-bruid

Bonus: Je kunt een aantal van deze vlechten met elkaar combineren en je bent binnen 5 minuten klaar!

Bekroon je coupe met een vlecht die je drapeert als een haarband, Kerry Washington koos voor een smalle versie om haar half opgestoken en half hangende kapsel gedrapeerd.

Deze coupe is zeker minder gedetailleerd, maar de klassieke vorm van Jennifer Lawrence’s vlecht-met-lage-knot-combo is perfect voor de partytijgers op de aanstormende voorjaarsfeesten.

Met strass creëer je een verfijnde glamour-look. De romantische vlecht van Minka Kelly straalt dankzij de sprankelende ketting die in het haar is verwerkt. “Kaap de coupe” en pin alle bling-sieraden die je kunt vinden vast in je haar. En shine bright like a diamond!

De naast elkaar in prachtige symmetrie gelegen vlechten ontmoeten elkaar in een enorme tros die een kunstige wrong vormen.

We willen de topknotten niet voor altijd afzweren. Colbie Caillat heeft nieuw leven geblazen in de trend van de opwaartse vlecht die omhoog kronkelt over het achterhoofd en haar hoogtepunt vindt in een rommelige knot boven op het hoofd.

Deze versie kwamen we tegen op de catwalk van Rebecca Minkoff. Drie vlechten die bestaan uit 4 haarstrengen zijn om het hoofd van de modellen gewikkeld waarna de verstuiver met droogshampoo eraan te pas kwam voor het doorleefde uiterlijk.

Ook de woestijnroos komt van de catwalks. De hippie-look van weleer krijgt een moderne twist door de nonchalante rozet. Deze haartooi is uitermate geschikt om dik, krullend haar uit je gezicht te houden.

We zijn gewend aan ongekamde vlechten, maar Jada Pinkett Smith laat zien dat sluike vlechten die het hoofd omsluiten een hemelse godin van je maken. Gebruik een crème tegen kroezend haar voordat je gaat stylen.

Bij de uitreiking van de Golden Globes kon Amy Adams rekenen op ons applaus. Losse dikke vlechten trokken het haar uit het gezicht naar een ingewikkelde rol omringd door smalle vlechtjes die uiteinden in de knot.

Met deze prachtige dubbele vlechten wordt een rommelige knot materiaal voor de rode loper. Duw alle lengtes omhoog; de sky is the limit.

Deze kronkelende kettingen zijn net zo eenvoudig te maken als een vlecht, alleen de vorm leidt vaker tot verrassende bochten.

Het melkmeisje met de vlechten. Klassieker kun je het niet krijgen.

De hanenkamvlecht van Kaitlyn Dever is een speelse verwijzing naar de punkrock. De omgekeerde vlecht loopt van de nek naar het dakje van de schedel. Voor dit model heb je zeker veel haarspelden en een sterke haarlak nodig!

De volumineuze lokken en de slordige meerminnenstaart geven Alicia Key’s zijwaartse vlecht pit. Je hebt een ronde borstel en een volume gevende mousse nodig om dit te modelleren.

In plaats van te kiezen voor een korte vlecht –het is niet haar eigen haar- maakt Selena Gomez een feestje van de nepvlecht door deze lekker lang over de schouder te dragen.

Zorgvuldig in elkaar geweven voor een peppy look. Probeer eens een gekleurd lint mee te vlechten voor een onverwachte uitkomst.

Rockabilly Chic met een originele kuif vernoemd naar Madame de Pompadour, ooit de maitresse van Louis de XV. Janelle Monet verrast ons twintigveertien met een puur-natuur kuif. Elvis The King lives.

Deze dubbele rij vlechten liggen op het haar en worden ingenieus tot een strik gekapt.

Voor een opvallend accent in vederlicht haar waar net de wind doorheen waaide maak je een smalle eenvoudige vlecht. Verwerk er een echte vogelveer in en je bent klaar voor het feest.

Superfijne vlechtjes in een a-symmetrische look bij Chanel Iman. De snit wordt extra cool door de combinatie met de sluike styling van het kroeshaar.

Zoey Deutch’s haarstijl is geïnspireerd op de 60-er jaren maar de omvangrijke vlecht tipt ook aan bij de vintage look uit de rock ‘n’ roll scene.

Koningin voor één dag met een vlecht die lijkt op een kroontje. De coupe van The Royals en vandaag ook van Sarah Hyland.

vlechten

Laat een review achter

WeddingFair