Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 13/08/2020

Scroll to top

Top

Waarom zou je een Trouwbeurs bezoeken?

WeddingFair
de mooiste bruidsbeurzen

“my wedding has to be perfect”

Waarom zou je een Trouwbeurs bezoeken?

1  Vind ideeën om van jouw trouwdag de mooiste trouwdag te maken. Proeven, zien, voelen, ruiken, ervaren in het echt.  Dit is allemaal niet mogelijk via een blog of een tijdschrift. Het is net alsof het pinboard tot leven komt.

2  Je wilt een verhaal horen dat klopt! Bruidsparen kijken verder dan hun neus lang is en maken zelf uit of ze de leverancier betrouwbaar vinden.  Je wilt het juiste gevoel, de warmste handdruk en het hartelijkste welkom hebben voordat je een beslissing neemt.

3  Bruiloften kunnen kostbaar zijn; dat is een feit. Dus de kans om ettelijke €€ te kunnen besparen is altijd aantrekkelijk. Bij WeddingFair vind je altijd beursaanbiedingen, dat kan korting zijn of een cadeau. Maar ook een win-actie kan jou het nodige voordeel opleveren.

4  We denken mee als het om je budget gaat. Onze bruidsbeurzen, zijn goed te bereiken met auto en OV, er zijn voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving én bruidsparen, vrienden en familie hebben gratis toegang tot de beurs.

5  Om de feestvreugde te vergroten krijgen alle kids een feestelijke verrassing terwijl voor elke bruid de Trouwagenda gratis wordt gereserveerd. Dat is jouw eerste cadeau voor je huwelijk! Maar er is nog veel meer:

Inspiratie
Op de beurs kun je bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden. De bruidegom verdiept zich in het trouwpak, de playlist van de DJ, keurt de trouwauto en…..

Vertrouwen
Misschien ga je naar WeddingFair om persoonlijk kennis te maken met het bedrijf dat je op internet al hebt gevonden. Is dat goede gevoel er ook op de beurs, kun je nu vertrouwen op die betrouwbare oogopslag.

Must have
De Trouwagenda is super handig om je bruiloftsplanning te ordenen en alles bij elkaar te houden. Het wordt een soort persoonlijk boek van de aanloop naar jullie trouwerij. Heel tof om te bewaren en achteraf in te kijken als een soort bijlage van je trouwboek.
Je vind er onder andere:
– Alle officiële informatie omtrent een bruiloft
– Tips van trouwspecialisten
– Een 24 maanden weddingplanner
– Checklists
– To-Do lists
– Countdown reminders
– Een kostenindicatie en budgetplanner
– Contactenlijst
– Inspiratie foto’s
– Ruimte om foto’s te plakken en notities te maken
– DIY draaiboek
In de winkel kost de agenda €9,95 maar je kunt hier   een GRATIS exemplaar reserveren

#loveandwin
Op elke WeddingFair  is er weer een nieuwe #loveandwin actie waaraan je mee kunt doen. Win een bruidsjurk, trouwpak, trouwringen, fotoshoot en….

Moodboard
Breng al je gedachten en ideeën in beeld op jouw persoonlijke moodboard. Kies een kleur, of een thema voor de bruiloft. Een styliste helpt je op weg in de –gratis- workshop. Het moodboard is een handig hulpmiddel voor jouw leveranciers én de eerste herinnering voor later!

Trouwen met de liefste
Je bent pas gevraagd en je hebt JA! gezegd. Je staat aan het begin van alle voorbereidingen die van jouw bruiloft dé perfecte wedding maken. Een trouwerij waar een brede warme glimlach verschijnt als je het hebt over jouw mooiste dag. Als beginnend bruidspaar kun je veel goede adviezen gebruiken! WeddingFair heeft bruidsbeurzen in 12 verschillende steden. Er is er vast wel een bij jou in de buurt.

Trouwspecialisten helpen je bij het organiseren van jouw bruiloft. Organiseer de bruiloft die jij zelf wilt, niet de bruiloft die je wordt aangepraat! Geen enkele trouwdag is gelijk aan de andere. Vooral huwelijken die zijn gekoppeld aan een thema zijn populair. Daarom ben je met al je trouwplannen bij WeddingFair aan het juiste adres. Wij zorgen voor diversiteit waardoor je écht iets te kiezen hebt.

Van harte welkom bij WeddingFair
Kies een trouwbeurs bij jou in de buurt > agenda