Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 15/01/2021

Scroll to top

Top

5 wedding DIY’s voor je bruiloft

5 wedding DIY’s voor je bruiloft

5 wedding DIY’s voor je bruiloft

Wedding DIY’s zijn zelf-maak projectjes die (meestal) fool proof zijn en je hebt er geen expert of professionals bij nodig. Doe-het-zelf projecten, of DIY’s, zijn dus hartstikke leuk voor je bruiloft. Het maakt de bruiloft super persoonlijk en heel origineel.

Thema

web icoontje magazine thema

WeddingFair heeft de vijf meest originele wedding DIY’s verzameld. Als je iemand bent die graag creatief bezig is en zelf dingen maakt, dan zijn deze DIY’s super leuk om te maken voor je bruiloft.

1. Een alternatief boeket met gouden hoepel

Dit boeket is een mooi alternatief voor het standaard bruidsboeket. Het spreekt voor zich dat je het ook kunt gebruiken voor je bruidsvriendinnen of bruidsmeisjes. Deze DIY is niet moeilijk om te maken en als je een boho bruiloft hebt, past dit bruidsaccessoire er perfect bij.

Wat heb je nodig?

Met dank aan de dames van Green Wedding Shoes GWS die deze wedding diys hebben ontwikkeld

Stap 1
Spuit de metalen hoepel, als je wilt, over met (rosé)gouden of zilveren verf. Laat dit goed drogen. Je kunt ook een naturel houten hoepel gebruiken.

Stap 2
Knip het bladgroen in kleinere stukken en bevestig ze met bloemdraad aan de hoepel.  Ga hiermee door totdat je de volle dichtheid hebt bereikt die je wilt hebben.  Focus je op de onderkant en maak de groene bladeren en takjes vast met bloemendraad.

Stap 3
Nu is het tijd om de bloemen toe te voegen! Begin met de grootste bloem. Kijk daarna waar je welke bloem wilt hebben en maak ze daarna vast met een lijmpistool aan de hoepel of aan het bladgroen. Je kunt de hoepel zo nu en dan even neerleggen om het resultaat te beoordelen. Zorg dat de bloemen goed vast zitten!

Foto GWS

Stap 4
Je hoepelboeket is in principe af. Als je wilt kun je ‘m nog finetunen. Voeg bijvoorbeeld wat kleinere bloemetjes toe of wat meer van het bladgroen. Hoe meer groen je toevoegt, des te meer het een boho look heeft.

Veel plezier met de volgende wedding diys!

12-9

Laat een review achter

WeddingFair